Koncepty.cz

Máte rádi automobily? Všichni ve vašem okolí vás považují za borce, který rozumí všemu co má čtyři kola a volant? Tak to jistě o autech více první či poslední, ale nejspíše ani netušíte, odkud přišly designové prvky a technologické vychytávky u modelů vaší oblíbené automobilky? A je jedno jestli se jedná o Hondu, Citroenu, či Mazdu. Je to tak?
Chcete se více dozvědět odkud „pocházejí“ nové sériové modely automobilů, které se prohánějí v současnosti na českých silnicích? Zkuste se podívat na internetový magazín Koncepty.cz, který se snaží právě zmapovat celou scénu koncepčních vozů a to už od roku 2006 až do současnosti. Koncepty či prototypy aut jsou totiž základy všech moderních vozů a bez zkoušení nových technologií na těchto předprodukčních verzích vozů bychom se moc nových inovativních vozů nedočkali.
Tyto koncepční vozy jsou základními kameny všech vozů a jsou vždy hvězdami na světových autosalonech, protože ukazují, jaké zajímavé technologie daná automobilka vyrobila, či jakým směrem se bude vyvíjet její design. Tedy sledovat segment konceptů aut by měla být jednou z částí zájmu automobilového nadšence, protože v těchto vozech je budoucnost celého automobilového odvětví.
Díky tomu, že se konstruktéři a designéři mohou při navrhování nových neortodoxních konceptů tak vyřádit, mohlo vzniknout už tolik krásných sériových vozů, které nevypadají tak šedivě a uniformované jako některé nové modely nejmenovaných automobilek.
Lidí chtějí vozy, které vytvářejí emoce a obdiv kolemjedoucích a díky bláznivým konceptům toho lze dosáhnout i u sériových verzí vozů. Leč u nich se musí ubrat trochu z futurističnosti některých prvků či designů, což je bohužel škoda, ale brzo se dočkáme nové éry automobilismu, která nám nabídne nový pohled vozy. A toto všechno vám přináší internetový magazín Koncepty.cz, tak proč se nejít přesvědčit že tomu tak je?
Koncepty.cz Adresa : http://www.koncepty.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: koncepty
Uloženo: 06.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde