.:: F1 XOXO Team ::.

.:: F1 XOXO Team ::. byl založen roku 2003 a už necelý půlrok na to byl na světě první prototyp monopostu F1 2oo3. Ten (i přes počáteční nadšení) nebyl schopen konkurovat monopostům konkurenčních stájí nejen kvůli své špatné aerodynamice, ale především pro velké množství "dětských nemocí".

Vývoj byl proto přerušen a znovu obnoven až o rok později. S novým elánem se v konstrukční kanceláři pomale rýsoval zcela nový, konkurenceschopný monopost F1 2oo4, na jehož podvozku byl postaven i další navazující monopost.

Od roku 2005 se tým účastní soutěže f1stars.net. Prvním skutečně závodním monopostem byl F1 2oo5. V druhé části loňské sezóny byla nasazena modifikace F1 2oo5ky. Spíš než o přepracování se jednalo jen o jakýsi "facelift", především kvůli zlepšení aerodynamiky jednotlivých částí vozu v souladu s loňskými pravidly.
Pro letošní sezónu byl přichystán zcela revoluční monopost F1 2oo6, který disponuje těmi nejvyspělejšími technologickými novinkami ze světa formule 1 a na něhož přímo navazuje jeho výrazně zmodernizovaná verze F1 2oo6 2.

Náš tým se v současnosti věnuje i sestavování zakázkových monopostů se šasi aktuálně používaného modelu.
.:: F1 XOXO Team ::. Adresa : http://f1xoxoteam.wz.cz/
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: F1 XOXO
Uloženo: 31.07.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde