Car-MultiMedia - vše na jednom místě

Pár slov o nás:

Zabýváme se prodejem multimediálního zařízení ( DVD či HDD přehrávače, LCD či TFT monitory, zesilovače prvotřídní kvality IMPACT a MUTANT, BT hands free sady Parrot, Nokia, CAN-BUS převodníky, odblok TV interface atd.) na všechny modely vozů, HID xenon sad, ale i originálních náhradních OEM dílů pro xenon lampy. Dále je to LED denní svícení, antiradarů Valentine One a Beltronics, antilaser AL9 či Target. Nyní jsme se nově stali oficiálním prodejcem VALVOLINE produktů (olejů, maziv a kosmetiky), kde Vám nabídneme tento sortiment za bezkonkurenční ceny!

Náš cíl:

Naším cílem je poskytnout Vám možnost nákupu prvotřídního zboží za přijatelné ceny, to vše v co nejkratším možném čase a k Vaší co možná největší spokojenosti. Není pro nás větší odměna jak spokojený zákazník.



Náš sortiment:

Veškeré zboží, které v našem obchodu naleznete, má jasný původ, záruku dle zákona a je prodáváno s daňovým dokladem. Pokud byste přesto objevili položku, která není v našem sortimentu zařazena, kontaktujte nás, pokusíme se pro Vás toto zboží zajistit.

Car-MultiMedia - vše na jednom místě Adresa : http://www.car-multimedia.cz
Kategorie: Auto-Moto
Klíčová slova: D2S, D1S, D2R, xenony, HID, Valvoline, Durablend FE, Diesel, RNS E, parrot
Uloženo: 29.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Další­ weby o autech: Ford Fiesta, malý Fiat Punto, oblí­bený Peugeot 206 a legendární­ luxusní­ automobil Dodge Viper.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde