Fitness Power - vše pro zdraví

Pro řádné protažení s následným uvolněním a prevenci veškerých potíží je dobré zkusit tradiční thajskou masáž, která je výjimečná svým dlouhodobým účinkem na celé tělo a mysl.

Tradiční thajská masáž je prastaré léčitelské umění, které představuje jedinečný systém technik. Masérky při masáži používají palce, dlaně, lokty, kolena a chodidla tak, aby mohly vyvinout potřebný tlak. Tradiční thajská masáž nespočívá jen v působení síly na tlakové body, ale také v uvolnění svalů, kloubů, šlach, chodidel a natažení páteře.

Kromě tradiční thajské masáže si můžete dopřát nějakou specificky zaměřenou masáž. Např. thajská masáž hlavy a ramen, thajská masáž zad, olejová aroma terapie (jemnější masáž), thajská masáž nohou apod.

Jelikož Tradiční thajská masáž je komplexní proces regenerace Vašeho těla, věnujte jí dostatek času. Čím více tím lépe. Tradiční thajská masáž pod 2 hodiny je méně efektivní. Doporučuje se opakovat tuto masáž minimálně cca 2x měsíčně.

ORIGINAL THAI MASAGE - THAI MASSAGE STUDIO - LANNA K.

Užijte si chvíle relaxace v nově otevřeném masážním studiu LANNA THAI, které je součástí sportovního zařízení FitnessPower. Originální thajské masáže zde provádí odborně vyškolené thajské masérky, absolventky The Wat Po Traditional Medical School z Bangkoku.

Lávové kameny jsou speciální kameny sopečného původu (lávové kameny pro masáže mají určitou energetickou vibraci). Kameny se ohřívají (na cca 50°C - 60°C) a přikládají na tělo. Technika masáže s lávovými kameny je již stará přes 5000 let.

Lávové kameny se pokládají na specifické body na Vašem těle a tím dochází k odblokování nežádoucích uzlů (meridiány) a vzniká tak lepší proudění životní energie. Pocítíte obrovskou úlevu od stresu na napětí. Lávové kameny jsou velmi oblíbené, protože relaxace s nimi je příjemná a účinek vydrží obvykle několik dní po masáži. Masáž má pozitivní účinky na pamět, imunitní systém, trávení, metabolismus, hubnutí.

Lávové kameny se hodí hlavně pro lidi, kteří mají problém se soustředěním, se spánkem nebo pokuď jste pod neustálým stresem a tlakem. Masáž naopak není moc vhodná pro těhotné ženy a pro lidi, kteří jsou citliví na teplo nebo mají nějaký kožní problém.

Rádi Vás uvítáme v našem fitness centru na Praze 4 - Pankrác, které Vám na ploše větší než 170 m2 nabízí dostatečné množství posilovacích strojů k formování Vaší postavy. V našem fitness centru používáme kvalitní stroje značky MP company.

Společnost MP company s.r.o. je českou firmou a působí na trhu již přes 10 let. Vyrábí a testuje stroje pro fitness a své výrobky dodává nejen na český trh, ale úspěšně působí i v Německu.

V jejich nabídce naleznete širokou paletu strojů na fitness: od posilovacích strojů, přes žebřiny, činky, rotopedy, scottovu lavici, posilovací věže, lavice na břicho apod. Každý si jistě najde ten svůj stroj na vlastní fitness program.
Fitness Power - vše pro zdraví Adresa : http://www.fitnesspower.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: fitness,fitness centrum, posilovna, cvičení,trenér, solárium, ergoline, masáž, l
Uloženo: 09.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde