P.A.A. Agency, s.r.o.

Dovážíme potravinové doplňky z USA. Nabízíme VASOGEN, VASOPLEX, MAXMAN pro vylepšení sexuality mužů a žen. Dále PROSTAVOL na prostatické potíže. Pro zpevnění a zvětšení poprsí nabízíme NN ADD BUST a DIET 777 pro redukci nadváhy.

Pharma divize společnosti P.A.A. Agency, s.r.o. se zabývá dovozem nejzajímavějších a nejžádanějších potravinových doplňků stravy ze zahraničí - zejména z USA.

Po dovozu, kromě testů na straně výrobce, všechny produkty prochází z hlediska složení náročnými kontrolami u institucí jako je Státní ústav pro kontrolu léčiv ČR, Státní zdravotní ústav ČR, Hygienické laboratoře hl. m. Prahy, bel/NOVAMANN Int. Laboratoře Bratislava a to dle druhu produktu a obecných požadavků. Všechny produkty mají Rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví ČR povolenou distribuci na území ČR v rámci Evropské Unie.

Výběr produktů a jejich dodavatelů podléhá velmi pečlivé analýze. Všechny produkty, které jsou do ČR dováženy výhradně naší společností jsou k dostání také v SR u našeho partnera. Většinu již známých produktů je možné zakoupit téměř v každé lékárně v ČR nebo SR. Námi nabízené produkty jsou s úspěchem prodávány téměř po celém světě.

P.A.A. Agency, s.r.o. Adresa : http://www.paa.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: potravinové doplňky, VASOGEN, VASOPLEX, MAXMAN, PROSTAVOL, NN ADD BUST, DIET 777
Uloženo: 01.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde