Nebíčko - pro zdraví těla i ducha

Na stránkách Nebíčka najdete informace o poskytovaných terapiích - zejména upoutávku na moderní kraniosakrální terapii, kterou praktikuje terapeut s výcvikem Švýcarského institutu kraniosakrální biodynamiky.
Trápí-li vás zdravotní problémy a chcete zkusit přírodní cestu uzdravení, můžete využít jak poradenských služeb tak kvalitních doplňků stravy české výroby, které lze s plným klientským servisem zakoupit přímo v e-obchůdku Nebíčko. V e-shopu naleznete kromě dárkových předmětů a drahých, často raritních, kamenů také koloidní stříbro, o jehož léčivých účincích se začíná znovu psát v alternativních kruzích.
Lámete-li si hlavu s dárkem pro příbuzné nebo milovanou osobu a rádi byste darovali zážitky, na stránkách Nebíčko lze jednoduše objednat dárkové poukazy na masáže a terapie. Zajímavostí je poukaz na partnerskou dvojitou masáž - obdarovanou dvojici masírují dva maséři na dvou lehátkách zároveň pro znásobení hezkého zážitku.
Pro ty, kteří na sobě pracují, pořádá Nebíčko různé semináře a dílny se zaměřením na praxi, tj. na dovednosti a schopnosti uplatnitelné v každodenním životě.

Nebíčko - pro zdraví těla i ducha Adresa : http://www.nebicko.net
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: kraniosakrální, terapie, protistresové, masáže, drahé kameny, koloidní stříbro
Uloženo: 03.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde