Medicom International s.r.o. - výrobce l

Medicom International s.r.o. působí na českém farmaceutickém trhu od roku 1991.

Medicom International je česká farmaceutická společnost, působící v rámci nadnárodní skupiny CSC Group. Její patnáctiletá historie je historií úspěšné snahy o prosazení a pevné zakotvení na vysoce konkurenčním českém farmaceutickém trhu. Tuzemský prodej, vyjádřený ve výrobních cenách, přesáhl v roce 2006 hodnotu 600 mil. CZK (cca 20,5 mil EUR). Dle IMS dat 2006 zaujímá společnost Medicom International 22. místo na žebříčku více než dvou set farmaceutických firem působících na českém trhu.

Cílem společnosti Medicom International je vyhledávat a přinášet českému zdravotnictví nové, kvalitní léky zahraničních výrobců či licenzorů, které by vhodně doplňovaly stávající terapeutické možnosti. Společnost dnes exkluzivně zastupuje řadu zahraničních farmaceutických firem z Itálie, Německa, Rakouska, Španělska, Švýcarska, USA a Velké Británie. Portfolio obchodované společností Medicom International je z 80% tvořeno originálními přípravky, a to buď dováženými, nebo licenčně vyráběnými ve vlastních výrobních kapacitách (Medicom International je držitelem certifikátu GMP od roku 1994). Sortiment je určen zejména pro interní medicínu, revmatologii, gynekologii, onkologii a psychiatrii, ale zahrnuje i řadu dalších přípravků, od vysoce specializovaných léků až po volně prodejné přípravky. Mezi poslední významnou inovaci sortimentu patří nová originální antivirotika, vyvinutá v USA na bázi účinných látek objevených českými vědci.

Medicom International je také významným exportérem v rámci skupiny CSC Group, operující ve střední a východní Evropě. Vývoz představoval v roce 2006 objem cca 3 mil EUR. Společnost dodává léky zejména do sousedních zemí, do pobaltských států i na některé další evropské trhy. Hlavními exportními teritorii jsou Polsko a Slovensko.

Medicom International je moderní, středně velká, flexibilní farmaceutická společnost s kvalitními a zkušenými týmy odborníků všech potřebných profesí. Jako člen České asociace farmaceutických firem usiluje o trvalé zkvalitňování svých služeb při respektování etických principů a norem.
Medicom International s.r.o. - výrobce l Adresa : http://www.medicomint.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: léky, léčiva, výroba léčiv, výroba léků, výrobci léků, léky na bolest.
Uloženo: 21.09.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.5
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde