EkoRodinka - Pečuji o sebe a svůj svět

Cílem a snahou Ekorodinky je nabízet co nejkvalitnější sortiment alternativ šetrných nejen k životnímu prostředí, ale také k nám samým a hlavně k našim nejmenším. S většinou nabízených výrobků máme osobní zkušenost, která nás přesvědčila, proto je nabízíme dál.

Víme, že je těžké rozhodnout se k nákupu bez možnosti si zboží prohlédnout či osahat, proto se rádi podělíme o zkušenosti, přestože víme, že každému vyhovuje trochu něco jiného. Pokud máte zájem, stačí napsat na: info@ekorodinka.cz.
Pro zájemce z Rakovníka a okolí nabízím osobní prezentaci zboží, stejně jako možnost osobního odběru.

Doufáme, že budete s nákupem a zbožím v našem obchůdku maximálně spokojeni, oceníme vaše připomínky, ale také komentáře ke zboží, které pomohou dalším zákazníkům správně se rozhodnout.

A co u nás najdete konkrétně? Široký výběr kvalitní přírodní kosmetiky, ekologické čistící prostředky, oblečení z přírodních materiálů, látkové pleny, potřeby pro děti - např. šátky, babyvaky, dřevěné hračky, dámskou eko intimní hygienu - látkové vložky, menstruační kalíšky, přírodní lubrikanty atd. a v neposlední řadě široký výběr inspirativní literatury vhodné především pro rodiny s dětmi.
EkoRodinka - Pečuji o sebe a svůj svět Adresa : http://www.ekorodinka.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: ekologie, ekologické, přírodní, látkové pleny, kosmetika, přírodní kosmetika,
Uloženo: 11.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde