ABC výživy :: Doplňky stravy Calivita

Firma Calivita prodává na našem trhu kvalitní, 100% přírodní doplňky stravy. O kvalitě nabízených produktů i služeb svědčí to, že na českém trhu působí od roku 1993.

Šíře nabízených doplňků stravy je opravdu bohatá. V nabídce najdete vitamíny, minerály, antioxidanty, multivitamíny, přípravky pro hubnutí, podporu trávení, přípravky z léčivých rostlin a další. Vybere si opravdu každý.

Calivita jako první na světě přišla se speciálními doplňky stravy pro jednotlivé krevní skupiny. Respektují specifika jednotlivých krevních skupin. Mají optimální složení pro každou krevní skupinu a pomáhají snižovat geneticky dané nedostatky jednotlivých krevních skupin. Korigují také drobné nedostatky v našem jídelníčku. Doplňky výživy Calivita podle krevních skupin jsou ideálním řešením pro zdraví každého z nás.

Doplňky stravy obecně by měly nedílnou součástí každodenní péče o naše zdraví. Doplňují, co chybí v naší potravě. To dalo vzniknou i jejich názvu. Naše strava obsahuje minimum těchto důležitých prvků - vitamíny, minerály a stopové prvky. Díky stále se zhoršujícímu životnímu prostředí rostou nároky našeho organismu na jejich spotřebu. A tak se uzavírá bludný kruh, který právě doplňky stravy mohou pomoci rozetnout.

Vyberte si z bohaté nabídky doplňků výživy a pečujte sami o své zdraví!

www.abcvyzivy.cz/eshop/
ABC výživy :: Doplňky stravy Calivita Adresa : http://abcvyzivy.cz/eshop/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zdravá výživa, doplňky výživy, doplňky stravy, Calivita
Uloženo: 29.10.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.6
Hodnocení webu: 2.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde