Pojďme zdraví naproti

Dokud nemáme žádné zdravotní problémy, nepřemýšlíme jak žijeme a co jíme, prostě bereme zdraví jako samozřejmost. Žijeme však v době plné stresu a negativních zpráv, což našemu tělesnému ani psychickému zdraví rozhodně neprospívá. Když si koupíme nějakou novou věc, zacházíme s ní tak, aby nám co nejdéle vydržela.

Zacházíme tak i se svým zdravím?

Jednoho dne vstaneme a cítíme, že „nejsme ve své kůži“. Objeví se první varovné příznaky přetížení, první známky nemoci atd. Jenže ty mnohdy zcela nepochopitelně ignorujeme. Když je nejhůř, jdeme k lékaři a začneme užívat doporučené léky a bezesporu věříme, že vše bude ok :-). Místo toho, abychom se zamysleli nad příčinou onemocnění. Například, jestli jsme psychicky v pohodě, jak se stravujeme a kolikrát týdně sportujeme. Na to v dnešní době mnohdy zapomínáme.

Napadlo vás někdy změnit životní styl a stav svého organismu k lepšímu?

Pokud ano, dali jste se na správnou cestu ve správný čas. Aby člověk začal se sebou něco dělat, potřebuje k tomu motivaci, bez ní to nepůjde. Pro každého z nás bude motivací něco zcela odlišného. Například cítit se lépe, lépe vypadat a více si věřit, ale hlavně oddálit proces stárnutí a žít déle.

„Zamyslete se nad svým zdravím a životním stylem dokud je ještě čas!“

Bartušková Monika
Pojďme zdraví naproti Adresa : http://bhb-life.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Zdraví, životní styl, duševní pohoda
Uloženo: 11.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde