Pevné zdraví pro každého

Zdraví je skutečně to nejcennější, co v našem životě máme. Mnohdy si to ovšem uvědomíme až teprve tehdy, když nefunguje na 100 %. Teprve poté začneme přemýšlet, co děláme špatně a jak své zdraví navrátit. Zkoušíme lékaře či léčitele a utrácíme mnoho peněz za různé léčebné metody a speciální "zaručené" preparáty.

Netřeba ovšem utrácet za pomoc od druhých. Ve většině případů si můžeme pomoci sami - levně, snadno a efektivně. Je třeba pouze vědět, jak na to. V dnešní době, kdy je všude přebytek informací, mají se ty skutečně hodnotné tendenci ztratit. Autor knihy Snadné kroky ke zdraví Vít Kuntoš pracuje jako terapeut a různá doporučení tak mohl vyzkoušet nejen na sobě, ale na širokém okruhu klientů s různými obtížemi.

Zkušenosti z praktické práce s klienty daly vzniknout souhrnu jednoduchých, šetrných a efektivních doporučení. Tyto tipy k dosažení zdraví jsou univerzální a mohou pomoci na nejrůznější zdravotní potíže. Jejich dodržování je snadné a dostupné pro každého bez ohledu na možnosti a věk. Výsledkem je pevnější zdraví, aktivace samoléčebných schopností organismu a příliv energie.
Pevné zdraví pro každého Adresa : http://www.snadnokezdravi.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zdraví, léčení, uzdravení, ekniha
Uloženo: 20.02.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde