Mezinárodní den přátelství

Kaohsiung, Tchaj-wan
18. září 2013
Časopis Forbes zahrnul Tchaj-wan do letošního seznamu 20 nejšťastnějších zemí na světě a štěstí bylo i tématem dne 3. srpna, kdy mladí dobrovolníci z Mise Scientologické církve v Kaohsiungu slavili Mezinárodní den přátelství.
Dobrovolníci se rozhodli rozdávat výtisky Cesty ke štěstí, aby šířili účel tohoto dne. Cesta ke štěstí je nenáboženský morální kodex založený výhradně na zdravém rozumu, který napsal autor, filosof a zakladatele Scientologie L. Ron Hubbard. Obsahuje 21 základních principů, které vedou jedince k lepšímu, šťastnějšímu životu.
OSN ustanovila Mezinárodní den přátelství v přesvědčení, že „přátelství mezi národy, zeměmi, kulturami a jednotlivci mohou inspirovat mírové snahy“ a slouží jako „příležitost k vystavění mostů mezi komunitami, které ctí kulturní rozmanitost.“ V letošní zprávě Mezinárodního dne přátelství generální tajemník OSN Ban Ki-moon řekl: „…rozvíjejme vřelé vazby, které posílí naše společné lidství a podporují blaho lidské rodiny.“
I to byl cíl scientologů z Kaohsiungu, kteří vidí Cestu ke štěstí jako způsob, jak podpořit tyto ideály kodexem chování obsahujícím zásady, jimiž se každý může řídit, bez ohledu na rasu, národnost či vyznání – zásady, jejichž používání obnovuje vazby, které sjednocují lidstvo.
Je nesmírně populární od svého prvního vydání, přes 100 miliónů výtisků Cesty ke štěstí se distribuovalo ve 110 jazycích ve 205 zemích a oblastech.
________
Scientologická církev a její členové hrdě sdílejí nástroje pro šťastnější život, obsažené v Cestě ke štěstí, se všemi, jejichž cílem je také lepší svět. Více informací najdete na Scientology.org/thewaytohappiness.
###
Scientologie: Jak pomáháme – Cesta ke štěstí, Vytváření světa poctivosti, důvěry a sebeúcty je jedna ze série brožur, které předkládá Mezinárodní Scientologická církev, aby vyhověla žádostem o více informací o Scientologickém náboženství a o tom, jak podporuje celosvětové humanitární iniciativy a programy společenského zlepšení.

Mezinárodní den přátelství Adresa : http://www.scientology.org
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Dianetika, Scientologie, L. Ron Hubbard
Uloženo: 26.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde