Tepová frekvence a bazální metabolismus


Tepová frekvence má co dočinění s pohybovými aktivitami, její hodnota není pro všechny stejná a liší se i tím, jestli chcete spalovat tuky či nabírat svalovou hmotu. To jak určit její správnou hodnotu se dozvíte kliknutím na následující odkaz: Tepová frekvence, na stránkách tohoto odkazu se dozvíte návod na výpočet optimální tepové frekvence pro spalování tuků a tím docílíte maximálního efektu z Vaší pohybové aktivity. Pohyb nepředstavuje pouze vhodný doplněk pro Vaše hubnutí, má pozitivní vliv na Vaši psychiku, díky vylučování tzv. feromonů často nazývaných hormonů dobré nálady, pozitivní vliv je zaměřen i na získání více energie.
O čem že je bazální metabolismus?
Bazální metabolismus je jistým označením pro množství energie, které je správné pro vývoj a chod organismu bez sklonu k ukládání tělesného tuku či strádání organismu. Výpočet na stanovení optimálního množství energie pro Vaše tělo naleznete na odkazu ?tepová frekvence? viz výše.
Zdravý životní styl je oblast, kterou bedlivě sledujeme. Zapojte do svého života dva hlavní komponenty z této oblasti, správnou stravu a vyvážený pohyb.
Pokud Vám k pohybu stačí doplnit zdravou stravu a nevíte jak na to, rozhodně doporučujeme navštívit web KrabickoveDiety.cz, kde se dozvíte spoustu informací o tom, co to je krabičková dieta a jaký má pro nás přínos.
Tepová frekvence a bazální metabolismus Adresa : http://odietach.cz/na-co-se-zamerit
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: diety, jojo efekt, zdravý životní styl, tepová frekvence, bazální metabolismus
Uloženo: 16.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde