Co Vám prozradí web Odietach.cz?

Web Odietach.cz se snaží zaměřit na poměrně úzkou avšak velice přínosnou oblast zdravého stravování a životního stylu, po zhlédnutí obsahu webu zjistíte, že ačkoli je obsah webu úzce pojat, obsahuje kvalitní a zásadní informace, které byste z této oblasti měli vědět. Diety jako takové jsou na webu pojaty poměrně skepticky, není se však čemu divit, dlouhodobé trendy jasně ukazují, že jejich využití není správným směrem za dokonalou postavou a zdravým tělem. Na úvodní stránce tohoto webu tak naleznete především 13 pravidel pro zdravé stravování a reference na odborné stránky za účelem získání dokonalé informovanosti.
Co si web vzal především na paškál je zpracování uceleného článku o JoJo efektu, je zde velmi dobře popsáno co JoJo efekt je a je zde logicky zařazen jeho historický původ.
Další kategorií tohoto webu, věnovaného dietám, je oblast zdravého životního stylu a sekce ?na co se zaměřit? kde naleznete užitečné informace o tepové frekvenci či výpočet BMI.
Web budeme i nadále sledovat a budeme Vám poskytovat informace o jeho rozvoji. V dalších článcích se zaměříme na další jeho části, jejichž problematiku budeme nadále rozebírat hlouběji.
Navštivte také web KrabickoveDiety.info a zjistěte podrobné informace o fenoménu zvaném krabičková dieta.


Co Vám prozradí web Odietach.cz? Adresa : http://odietach.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: diety, jojo efekt, zdravý životní styl, tepová frekvence, bazální metabolismus
Uloženo: 02.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde