ZAKONČENÍ CYKLO-TÚRY PROTI ZNEUŽIVÁNÍ DR

Dobrovolníci ze Scientologické církve v Padově uspořádali dne 24. července sportovní událost, aby rozšířili informace o životě bez drog.
Oblečeni do svých charakteristických výrazných tyrkysových triček vyrazil tým dobrovolníků ze Scientologické církve v Padově na výlet na kolech po regionu s cílem zpropagovat život bez drog.
Naskočili na kola, aby podpořili aktivní, zdravý životní styl bez drog, dobrovolníci ze Scientologické církve a místní dobrovolnické organizace rozdávali kopie brožurky Pravda o drogách.
Na základě 25letých zkušeností v protidrogové prevenci, vyřešil program Pravda o drogách problém, jak efektivně komunikovat s dospívajícími a mládeží o realitě zneužívání drog.
Více než dvě a půl desetiletí scientologové na pěti kontinentech zplnomocňují ostatní tím, že jim předávají pravdivé informace o drogách. Církev a její členové se věnují odstraňování zneužívání drog prostřednictvím vzdělání.
___
Scientologická církev vydala brožurku, Scientologie: Jak pomáháme – Pravda o drogách, Vytvoření světa bez drog, aby naplnila požadavky o více informací o protidrogové výchově a prevenční iniciativě, kterou podporuje. Pro získání více informací nebo přečtení kopie brožurky, navštivte drogy.cz
###
Zakladatel Scientologie L. Ron Hubbard napsal, “Planeta narazila na bariéru, která brání jakémukoliv rozsáhlejšímu sociálnímu pokroku – drogy a jiné biochemické látky. Ty mohou dostat lidi do stavu, který nejenom narušuje a ničí tělesné zdraví, ale může také zabránit jakémukoli stabilnímu pokroku v dosažení duševní a duchovní pohody.”


ZAKONČENÍ CYKLO-TÚRY PROTI ZNEUŽIVÁNÍ DR Adresa : http://www.drogy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Scientologie, drogy, L. Ron Hubbard
Uloženo: 29.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde