Posilovací věže

Tento stroj je výborný pro posilování celého těla . Je to jeden jediný přístroj, který je zřízený k mnoha použití. Naleznete v něm třeba příslušenství kladky, adaptéry pro posilování nohou a bench-press. Tohle vše můžete mít doma v jediném přístroji!

Při výběru posilovací věže vždy dbejte na co nejdelší záruku (to platí o veškerém zboží, ne jen o posilovací věži). Záruční doba by se měla pohybovat kolem 5 let, když seženete delší, jedině dobře pro vás. Některé firmy dokonce nabízejí montáž zdarma. Určitě to vezměte! Samozřejmě je důležitá i nosnost posilovací věže (maximální zátěž). V žádném případě neriskujte a nepodceňujte maximální nosnost udanou výrobcem! Mohli byste se dokonce zranit. Posilovací věže rozdělujeme dle ceny, kvality a zaměření. Jedná se o věže pro používání doma (domácí posilovna) a dále věže pro veřejné posilovny (musí být velmi kvalitní a odolné vůči hrubějšímu zacházení každého, kdo na nich cvičí). Skoro vždy se také v informacích o stroji setkáme s údajem: Maximální doporučená výška cvičence. Není to proto, že pokud je stroj vyroben na maximální výšku 190cm a člověk, který má 191cm už se tam prostě nevejde. Vejde. Ale je to kvůli tomu, že větší člověk už potřebuje mít nastavené opěrky a kladky v jiné výšce, než člověk, který dosahuje sotva 150cm. Může se tak lehce stát, že když si pořídíte stroj, na který jste příliš vysocí, budete cvičit špatně a mohl by se vám dokonce stát špatným cvičením nějaký úraz.

Dalším bodem, který musíte při výběru takového posilovacího stroje zohlednit, je místo. Musíte počítat s minimálním nutným prostorem 3m na délku a 2,5m na výšku. Rozhodnout musíte i to, jestli chcete posilovat jen horní část těla, nebo i nohy. Stroje vybírejte také úměrně ke své finanční situaci, ale i ty, které nebudete mít problém umístit. Je nesmysl si pořídit velký stroj, kolem kterého se budete protahovat kolem zdi, nebo který budete překračovat. Vybírejte tedy z co nejvíce skladných strojů, pokud vás trápí nedostatek místa. Posilovací věž se skládá z mnoha součástí. Můžete si samozřejmě pořídit jen jednu nebo dvě části, nebo celou kombinovanou věž dvě části. Záleží jen na vás, co konkrétně chcete posilovat. Bench-pressová věž, který je upevněn ke konstrukci a používá se k posilování trapézových a prsních svalů. V každém případě je ale lepší si pořídit kombinovanou věž, ne jen na bench-press. Kombinace bench-pressu a kladky je určena k posilování celé horní části těla. Kladkový stroj se skládá z rámu, kladky a lana (taháním za lano zvedáte zátěž). Adaptér na nohy je zajisté, už podle názvu, část stroje, která vám umožní posilování nohou. Můžete si vybrat z celé řady funkcí, které by měl adaptér splňovat: před-kopávání, za-kopávání, snožování, nebo můžete zvolit stroj na dřepy. Pokud byste se rozhodli pro samostatné posilování nohou bez kombinované posilovací věže , máte možnost výběru z celé řady leg-pressových strojů. Jestli vám ale každodenní trénování nic neříká a chtěli byste si zaposilovat jen tak někdy po příchodu z práce domů, nebo ve vašem volném čase, nemusíte tolik řešit kvalitu a cenu. Ale pro ty z vás, pro které se z posilování stane koníček, rozptýlením a emočním zážitkem z toho, že pro sebe a svoje tělo něco děláte, nebojte se sáhnout hlouběji do kapsy.

Kvalita se samozřejmě projeví na životnosti přístroje.

Jestli si nevíte rady, zavolejte nebo napište e-mail prodejci daných přístrojů, zajisté vám ochotně doporučí výběr vašeho nového pomocníka na produkování svalů.
Posilovací věže Adresa : http://www.gekonsport.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: posilování celého těla, posilovací věže
Uloženo: 12.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde