Žehlička na vlasy - božský dar z nebes

Žehličky, hodně primitivní oproti přístrojům, které se prodávají dnes, používali již Egypťané pro narovnání svých vlasů. Nicméně první jakousi žehličku vytvořila Erica Feldman v roce 1882. Od té doby se žehličky jen a jen zlepšovaly a inovovaly až do podoby, kterou zaujímají dnes.
Dnešní žehličky mají různě kvalitní materiál povrchu, od velmi dobré keramiky přes neméně dobrý turmalín, teflon nebo titan. Žehličku si také můžete vybrat podle velikosti ploch, některé je mají širší – ty jsou pak dobré pro dlouhé a nepoddajné vlasy – některé naopak užší – s takovou žehličkou si zase vyhrajete při vytváření vln a dalšího netradičního stylingu. Pokud se poohlížíte po nové žehličce, nezapomeňte také na to, aby měla nastavitelný teplotní stupeň. Mnohé dívky dělají chybu, že teplotu nastavují na nejvyšší a pak se diví, že mají velmi poškozené vlasy. Nejdřív nastavujte teplotu na nižší stupeň a až poté stupňujte, jestliže to vaše vlasy zvládají.
Mezi nejznámější a nejoblíbenější značky žehliček zajisté patří Babyliss a Remington. Babyliss je ověřená francouzská značka s dlouholetou tradicí. Remington se dostal do podvědomí díky kvalitním produktům z posledních let. Doporučuji tedy vybírat z těchto hlavních výrobců.
Nezapomínejte také své vlasy chránit před teplem. Různá séra, masky a další thermo heat protection kosmetika je velice užitečná při každodennímu používání žehličky. Vlasy se tak nepoškozují a vydrží větší tepelný nápor.

Žehlička na vlasy - božský dar z nebes Adresa : http://provasevlasy.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: žehlička na vlasy
Uloženo: 08.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde