Orbitklub | Zuby a dentální hygiena

Populárně naučný portál o zubech a dentální hygieně. Databáze zubních ordinací, dentálních hygieniků a zubních pohotovostí. Zubní poradna obsahující na 1500 dotazů zodpovězených kvalifikovanými profesionály. Pravidelné soutěže o věcné ceny.

Web Orbitklub.cz působí na českém internetu již od roku 2004. Za projektem stojí společnost Wrigley, vlastník značky Orbit – nejoblíbenějších žvýkaček na českém trhu. Protože byly v minulosti klinicky prokázány zdravotní přínosy žvýkání, rozhodl se Orbit pro vytvoření populárně naučné platformy za účelem osvěty v oblasti zubní prevence a zubního zdraví. A tak vznikl Orbitklub.

Orbitklub je dnes rozdělen do 4 logických sekcí:

1. Najděte si ordinaci
Jedná se o rozsáhlou databázi zubních ordinací, dentálních hygieniků a zubních pohotovostí. Interaktivní vyhledávací nástroj vám umožní najít rychle ordinace podle vašeho bydliště a navíc vám je seřadí podle vzdálenosti.

2. Vše o zubech
Obsahová část webu je rozdělena tematicky na další sekce: Vše o zubech obsahuje bezmála 100 článků, které vás provedou základními znalostmi – od anatomie zubu přes zuby moudrosti až po obecné problémy se zuby. Sekce Dětské zuby je velmi užitečný zdroj informací zejména pro rodiče, kteří mají příležitost dozvědět se zde o vývoji zubu podle věku dítěte a nejčastějších problémech dětských zubů. Každodenní starostí o naše zuby se zabývá sekce Prevence a dentální hygiena. Nakonec v sekci Videa o zubech najdete populární vzdělávací video seriál E-zubař a řadu dalších animovaných videí o zubech.

3. Zubní poradna
Garanty zubní poradny jsou za zubní ordinace MUDr. Jakub Smrček a za dentální hygieniky Bc. Petra Křížová, Dis. Tito dva odborníci zodpověděli již téměř 1500 dotazů uživatelů Orbitklubu. Dotazy jsou přehledně řazeny do tematických skupin a v každé skupině najdete nejčastější dotazy. Odeslání dotazu není limitováno žádnou registrací.

4. Orbit
V této sekci se můžete seznámit s produkty Orbit, které netvoří pouze žvýkačky. Informace o všech aktuálních soutěžích také najdete v této sekci a v neposlední řadě si zde doktoři mohou objednat edukativní videa a tiskové materiály do svých ordinací.

Vážení návštěvníci, věříme, že na webu Orbitklub.cz najdete mnoho užitečných rad a informací a rádi se sem budete vracet. Důvodem nemusí být vždy problémy se zuby, ale také soutěže, které pro vás několikrát do roka připravujeme. Budeme se na váš těšit!
Orbitklub | Zuby a dentální hygiena Adresa : http://www.orbitklub.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zuby, dentální hygiena, zubní ordinace, zubní pohotovosti, zubní poradna
Uloženo: 16.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde