Terezia Company

Společnost Terezia Company působí na českém trhu již více než 20 let. Její výrobky obsahují čistě přírodní látky bez chemických konzervantů, jejich základ tvoří léčivé houby a rostliny. Nejvýznamnější houbou je hlíva ústřičná, která pomáhá posilovat imunitu, podporuje správné fungování organizmu a doplňuje potřebné látky. Hlíva má ideální poměr složení léčivých látek, jedná se o velmi vzácnou jedlou houbu, která je díky svým léčivým účinkům nazývána také elixír věčného mládí. Hodí se do polívek, omáček nebo salátů.
Významnou léčivou rostlinou, kterou obsahují výrobky společnosti Terezia, je rakytník řešetlákový, známý především pro vysoký obsah vitamínu C, který je obsažen v dužině rostliny. Rakytník pochází původem z Ruska, ale dnes je již rozšířen po celé Evropě. Využívá se především pro výrobu léčivých sirupů a olejů. Rakytníkový olej je ze všech látek nejvzácnější a nejbohatší na vitamíny, jedná se o přírodní koncentrát vitamínů (A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P). V době válek ho vojáci vždy používali jako zdroj energie pro odstranění únavy a vyčerpání.
Všechny výrobky, které nabízí Terezia, jsou vhodné pro diabetiky, bezlepkovou dietu i těhotné a kojící ženy. V dnešní době, kdy si lidé stále více dávají záležet na kvalitě jídla a správném přísunu vitamínů a přírodních látek, které nejsou nijak uměle, chemicky upraveny, jsou tyto výrobky tím nejlepším, co jde na českém trhu najít. Neváhejte tedy navštívit eshop společnosti a udělejte něco pro své zdraví tím, že si zakoupíte potravinové doplňky prvotřídní kvality vhodné do teplé i studené kuchyně. Výrobky jsou vhodné opravdu pro každého, od malých dětí přes dospělé až po lidi v důchodu.

Terezia Company Adresa : http://www.terezia.eu/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: hlíva, hlíva ústřičná, rakytník řešetlákový
Uloženo: 12.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde