Křeče, únava, nervy? Zkuste Kal-Mag

Ještě důležitější je to, že vápník ovlivňuje nervový systém.
Nedostatek vápníku způsobuje u osoby křeče. Nervové křeče nastávají za nepřítomnosti vápníku; svalové křeče jsou způsobené nedostatkem vápníku. Člověk, který má pocit, že je velmi napjatý nebo něco takového, může mít jednoduše nedostatek vápníku.

Vápník a hořčík v tandemu


Vápník velmi dobře spolupracuje s hořčíkem, a proto by se měly užívat najednou. Nervové reakce se snižují pomocí hořčíku; hořčík samotný se prokázal jako nezbytný pro udržování vyrovnanosti nervů. Jak vápník, tak hořčík jsou nápomocné při zabraňovaní bolestí svalů. Ale nejlepší je, když se podávají najednou v určitém poměru.

Vápník vyžaduje kyselou bázi


Při přípravě produktu z těchto dvou minerálů bylo hlavním faktorem, který bylo potřeba vyřešit k dosažení pozitivního výsledku z dávek vápníku, toto: Vápník se nerozpouští v těle a není využíván, pokud není v kyselině. To je u vápníku ta zvláštní věc - musí mít kyselou bázi, ve které by fungoval.

A hořčík je zásaditý.


Jestli je prostředí příliš zásadité, nedokáží se uvolnit pozitivně nabité atomy vápníku - a právě v této podobě vápník pracuje v buněčné struktuře, prochází stěnami střev a tak dále. Jinými slovy, v zásaditém prostředí je vápník neúčinný a neaktivní.

Optimální poměr vápníku a hořčíku


Vyzkoušený optimální poměr vápníku a hořčíku je 1 díl čistého hořčíku na 2 díly čistého vápníku.

A právě tento poměr najdete v řadě oblíbených produktů od Dr. Vitamina, nazvaných Kal-Mag (Kal = kalcium, vápník; Mag = magnézium, hořčík)

www.drvitamin.cz



Křeče, únava, nervy? Zkuste Kal-Mag Adresa : http://www.drvitamin.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: drvitamin, vitaminy, minerály, vápník, hořčík, přírodní vitaminy,
Uloženo: 10.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde