Jak zastavit padávání vlasů

Jak zastavit padávání vlasů přírodními prostředky

Růst vlasů se vyskytuje v cyklech. Ve skutečnosti, každá část roste na dobu dvou až šesti let. Během těchto 6 let, budou vlasy růst o půl centimetru za měsíc. Po jeho období růstu vlas vypadne. Za normálních podmínek 90 procent vlasů jsou v období růstu a jen 10 procent jsou ve spící fázi nebo umírající. Takže byste měli přijít o 100 až 150 vlasů denně. Pokuď jste se setkali s větším než je normální vypadávání vlasů, podívejte se na několik věcí.

Zkontrolujte si svůj jídelníček. Nejste-li zvyklí jíst vyváženou stravu, bude celé vaše tělo ovlivněno. Některé bílkoviny, minerály a oleje jsou velmi důležité pro normální růst vlasů.

Zkontrolujte hladinu stresu. Úzkost a stres jsou časté příčiny vypadávání vlasů. Některému stresu se nelze vyhnout - úmrtí blízkého člověka, rozvod, ztráta zaměstnání, finanční starosti, ale můžete podniknout kroky ke snížení vlivu na vaše tělo. Jedním z nich je pravidelné cvičení.

Vypadávání vlasů může být příznakem onemocnění - lupus a diabetes jsou dvě hlavní příčiny. Diabetes a Lupus jsou nebezpečnější než padávání vlasů, které napáchali. Plísňové infekce pokožky hlavy mohou způsobit vypadávání vlasů.

Zkoumejte své rodinné genetiku. Částečně je výsledkem dědičnosti z obou stran. Bohužel, tohle není možné zvrátit.

Drsné šampony mohou způsobit zvýšené padávání vlasů.

Nedostatek vitamínů. Některé původní výzkumné studie ukazují, že nízké hladiny biotinu a vitaminu B12 souvisí s vypadáváním vlasů. Užívání vitaminu B-komplex zajistí nedostatek těchto dvou důležitých vitaminů.

Eshop Toppik se specializuje na přípravky na vypadávání vlasů a řešení řídkých vlasů. Na eshopu www.toppik.cz naleznete produkty pro podporu růstu vlasů: spreje, šampóny, optimalizátory, volumizéry a kondicionéry.
Jak zastavit padávání vlasů Adresa : http://www.toppik.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: vlasy,kosmetika,vlasová kosmetika,padání vlasů,pleš
Uloženo: 13.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde