Aromaterapie

Aromaterapie - o čem to je


Aromaterapie není jen klasická masáž, jedná se o masážní techniky za použití speciálních éterických olejů. Tyto éterické oleje jsou vybírány na míru každému klientovi zvlášť, jsou nezávadné a antialergenní. Člověk se při aromaterapii uvolní a vstřebává nejen uvolňující masáž od terapeutky Radky Lojy, ale i příjemnou vůni z použitých éterických olejů.

Objednáváme se na aromasáž


Na stránkách www.radkaloja.cz napíšete v sekci "Kontakt" formulářem krátkou zprávu, co byste rádi a termíny, kdy máte vy volno. Nejlépe bude, když napíšete více termínů. Vepíšete na sebe kontaktní email nebo telefon a terapeutka Radka Loja se vám zakrátko ozve. Ještě lepší variantou je, že zavoláte na telefonní číslo uvedené na dotyčných stránkách. Radka Loja provádí aromaterapii zatím pouze každou středu.

Na co se při aromaterapii připravit


Aromaterapie je příjemná terapeutická metoda, která uvolní tělo i mysl. Po příchodu do salónu bude terapeutka zjišťovat váš současný tělesný i duševní stav. Nemusíte se ničeho obávat, veškeré informace v salónu sdělené jsou brány jako přísně důvěrné. Terapeutka si s vámi zkrátka jen pohovoří, aby zjistila zda za vašimi stresy či jinými problémy nestojí něco víc než jen obyčejná únava ze zaměstnání či předešlého náročného dne. Díky tomuto pohovoru také terapeutka může určit, jaké oleje by se pro vás mohly hodit nejlépe.
Následuje klasická masáž, při které se klient snaží uvolnit, zásadně nehovoří, snaží se v mozku navodit frekvenci hladiny alfa (to je ta těsně před usínáním) a celkově se nechá vést terapeutkou.

Co následuje po aromamasáži?


Důležité je si uvědomit, že pokud mají éterické oleje působit na 100%, neměli byste je smýt hned po příchodu domů. Vhodné je, pokud se před aromamasáží vždy vysprchujete, protože pak můžete jít po masáži i klidně spát.
Po masáži se také vyvarujte pití kávy, alkoholu a celkově náročnějším duševním situacím. Tělo se vzpamatovává z terapie, vyplavuje dosud usazené škodlivé látky a proto by mělo být co nejvíce v klidu.
Aromaterapie Adresa : http://www.radkaloja.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Aromaterapie, aromamasáž, aromaterapeutická masáž, aroma masáž
Uloženo: 05.08.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde