Kloubní výživa pro psy a koně

Activeanimal.cz - vážená kloubní výživa pro zvířata. Sami si tak můžete vytvořit kloubní výživu přímo na míru pro vašeho čtyřnohého kamaráda za velmi příznivou cenu.
Vážená kloubní výživa pro zvířata (psy, koně, kočky…)

Glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, hydrolyzovaný kolagen a MSM omezují rozpad kloubní chrupavky, ke kterému dochází přirozeným procesem namáhání i stárnutí a podněcují růst nové chrupavčité tkáně. Blahodárně působí na zraněné či poškozené klouby, svaly, šlachy a vazy.

Tyto suroviny vám navážíme a zašleme dle vaší objednávky. Sami si tak můžete vytvořit kloubní výživu přímo na míru pro vašeho čtyřnohého kamaráda za velmi příznivou cenu. Při volbě množství surovin se můžete inspirovat u běžně prodávaných přípravků, či se poradit se svým veterinárním lékařem, nebo si vybrat z našich již navážených sad surovin. Námi dodávané suroviny jsou určené pro farmaceutický průmysl, splňují proto podmínky kvality, nezávadnosti a bezpečnosti. V surovinách nejsou přidána žádná barviva ani konzervační látky.
Způsob a doba podávání:

Kloubní výživa se podává denně do navlhčeného krmiva. Pokud dáváte přednost tekuté formě, můžete denní dávku před podáním rozpustit v troše vlažné vody.
Optimální doba užívání kloubní výživy je 2x ročně po dobu 3 měsíců. Účinek chondroprotektivních látek se projevuje po cca 2 měsících užívání a působí ještě několik týdnů po jejich vysazení.
U závažnějších problémů např. artróze, lze podávat dlouhodobě bez přestávky. Nejedná se o dopingové látky, můžete je podávat i během celé sportovní sezóny.

Kloubní výživa pro psy a koně Adresa : http://activeanimal.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: kloubní výživa pro koně, kloubní výživa pro psy, výživa kloubů pro psy
Uloženo: 16.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde