Astella - zubař a stomatologie Praha

PRO ZDRAVÝ A KRÁSNÝ ÚSMĚV…
První dojem, který v nás po setkání s cizím člověkem zůstává, bývá nejsilnější a dlouho si jej pamatujeme. Chceme-li na druhé lidi působit příjemně, je nutné nepodceňovat svůj vzhled, včetně zdravého úsměvu. Péče o chrup je velmi důležitou součástí našeho života, a proto je vhodné svěřit se do rukou skutečných odborníků. Efektivní, šetrné a bezbolestné ošetření i další profesionální služby, v oblasti zubař Praha, všem pacientům garantuje zubní klinika Astella, která sídlí v našem hlavním městě.
Moderní a špičkově vybavená ordinace
Stomatologie Praha je to správné místo, kam se obrátit v případě, že nejste spokojeni se stavem svého chrupu. Díky nejmodernějším postupům mohou zkušení a erudovaní zubaři v péči o váš zářivý úsměv dosáhnout těch nejlepších výsledků. A jaké služby zubní klinika svým klientům nabízí? Na prvním místě je prevence, která spočívá v pravidelných zubních prohlídkách. Je totiž důležité myslet na to, že zubní kaz nemusí bolet, ale už můžeme mít zaděláno na pořádný problém.
Široká škála nabízených služeb
Součástí portfolia služeb je také estetická stomatologie, neboť estetika chrupu hraje velice důležitou roli. Všichni se pohybujeme ve společnosti, a někteří se komunikací s ostatními lidmi také živí, proto je krásný a zářivý úsměv téměř nutností. Estetická stomatologie zahrnuje například bělení zubů, dentální klenoty (zubní šperky) apod.
Péče o dětský chrup
Na kliniku Astella se můžete vypravit také se svými dětmi, protože kvalitní dětská stomatologie je rovněž součástí pestrého spektra služeb. V této zubní ordinaci se zubaře a ošetření přestane váš potomek rozhodně bát. Maximální šetrnost, individuální a vstřícný přístup, příjemné prostředí – to všechno hraje u dětských pacientů klíčovou roli.
Zubní implantáty
Na zubní klinice vám pomohou vyřešit také problém s kompletní ztrátou zubu (tzn. i kořene). Zubní implantáty jsou v dnešní době obecně nejideálnější náhradou zubu pro dospělé pacienty. Takovýmto způsobem je možné nahradit jeden, ale i větší počet zubů. Stačí se obrátit na kliniku Astella, kde vám velmi ochotně a rádi s každým zubním problémem poradí.

Astella - zubař a stomatologie Praha Adresa : http://www.astella.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zubař praha, stomatologie praha, zubní implantáty
Uloženo: 28.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde