Ahavaaction.cz

Velkoobchodní i maloobchodní prodej original produktů z oblasti Mrtvého moře. Kompletní sortiment firem Ahava, Camélk, Schwartz, LoveMoon. Doteky vzkříšení z míst, kde historie napsala bibli. Pečuj o své tělo, omládne tvá duše!
Vítáme srdečně všechny příznivce a příznivkyně originální, vysoce kvalitní kosmetické i léčebné péče a děkujeme za projevený zájem o naše www stránky. Vítáme aktivní a přemýšlivé lidi, kteří vědí, že pro dosažení životní pohody (naštěstí nezměřitelné penězi) je potřeba pečovat nejen o svou duši a o své blízké, ale také o svou tělesnou schránu - o své tělo……
Rovnou k věci!
Proč zrovna péče minerály, proč Mrtvé moře, proč velbloudí mléko a proč anionty ? Jednoduše proto, že tyto elementy bez jakýchkoliv kompromisů fungovaly již v pradávné historii lidstva, dávno před svým vědeckým objevením. Jsou dostatečně prověřené v čase a lze tedy nadále předpokládat, že fungovat nepřestanou, ať už to s dnešní civilizací dopadne jakkoliv. Minerály již v nepatrném množství dokáží významně a příznivě ovlivňovat většinu procesů v našem těle.
Ahavaaction.cz Adresa : http://www.ahavaaction.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: ahava,camélk,schwartz,lovemoon,mrtvé moře,bible,péče,tělo,pleť,krém,ruce,nohy,pu
Uloženo: 06.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1.1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde