Kontaktní čočky

Rozhodli jste se, že budete nosit kontaktní čočky? Chtěli byste vědět, co všechno je nutné udělat, co vás čeká a jaké čočky by byly pro vaše oči nejlepší? Odpovědi naleznete v obchodech Eiffel Optic a na našich internetových stránkách! Můžete se tam také seznámit s naší širokou nabídkou očních čoček a dozvíte se tam všechny potřebné informace o kontaktních čočkách.

Nabídka kontaktních čoček a příslušenství


•kontaktní čočky dioptrické i nedioptrické, barevné oční čočky
•čočky jednodenní, čtrnáctidenní, měsíční
•torické pro korekci astigmatismu, multifokální pro korekci presbyopie
•tvrdé oční čočky, levné čočky
•příslušenství ke kontaktním čočkám (roztoky, pouzdra, pinzety, oční kosmetika, oční kapky)

Výběr kontaktních čoček


Nevíte, jaké kontaktní čočky by byly pro vaše oči nejvhodnější? Nejste si jisti, jaká vyšetření a hodnoty dioptrií jsou pro start s kontaktními čočkami potřeba? Na všechny otázky týkající se používání čoček vám zodpoví odborní pracovníci Eiffel optic ve všech našich prodejnách a refrakčních centrech.

Oční čočky – korekce zraku pro všechny


Připravili jsme pro vás širokou škálu kontaktních čoček pro veškeré oční vady – dalekozrakost, krátkozrakost, astigmatismus (cylindrické vady) a presbyopii (vetchozrakost). Máme pro vás i jedinečnou nabídku, ve které najdete speciální kontaktní čočky, které dokážou korigovat strabismus (šilhání) stejně jako brýle.

Kvalitní čočky od Eiffel optic


V prodejnách Eiffel Optic, které dnes najdete již po celé České republice, vám náš vyškolený a zkušený personál rád poradí s výběrem, aplikací a správným používáním kontaktních čoček. Pokud už máte kontaktní čočky vybrané, můžete si je snadno a za velice výhodné ceny objednat prostřednictvím našeho e-shopu. Nezapomeňte: kvalitní kontaktní čočky od Eiffel optic – to je záruka zdravého zraku.
Kontaktní čočky Adresa : http://eiffeloptic.cz/kontaktni-cocky/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: kontaktní čočky
Uloženo: 03.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde