Ecosmetic.cz

Minerální poklady z Mrtvého moře, které je nejvíce koncentrovaným zdrojem přírodních minerálů a stopových prvků na světě, tvoří základní surovinu pro kosmetické výrobky vyráběné německou firmou Murnauers. Mrtvé moře jeden z přírodních zázraků na světě, který skutečně léčí a pomáha.

Ve spojení s řadou cenných látek, rostlinných extraktů a enzymů jako argonový olej, bambucké máslo, jojobový olej, Q10 byly vyvinuty jedinečné produkty. Produkty jsou na přírodní bázi s patentovanou látkou Defensil®. Jsou dermatologicky testovány a neobsahují syntetické látky, barviva a část produktů neobsahuje parabeny.

Jako prodejce těchto jedinečných produktů z Mrtvého moře Vám nabízíme možnost se o těchto produktech přesvědčit sami. Novinkou roku 2010 je inovační pánská řada – Aktiv Man.

Nechte svoji pokožku hýčkat minerály Mrtvého moře, které zajistí pokožce dokonalou péči a zamezí jejímu vysušování a vyplavování minerálů z pokožky, které je způsobené častým mytím. Vysoký obsah minerálních látek obsažených v soli z Mrtvého moře je okamžitě nahradí. Budete fascinováni přírodou a poznáte nové vůně přírody.

Kosmetika z Mrtvého moře, kterou Vám nabízíme je vhodná také pro osoby s citlivou či problematickou pletí, ale také pro osoby s ekzémem či lupénkou. Produkty jsou hypoalergení.

Nabízíme nejrůznější řady kosmetických produktů pro péči o obličej, tělo a vlasy od cenově dostupných až po ty nejluxusnější kosmetické produkty. Z nabídky si vybere zákazník jakéhokoliv věku, vyznání a pohlaví. Výrobky se těší stále větší oblibě nejen pro svoji cenou dostupnost, ale zejména pro své jedinečné, nevšední vůně a atraktivní vzhled.
Ecosmetic.cz Adresa : http://www.ecosmetic.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: přírodní kosmetika, kosmetika z Mrtvého moře, soli z Mrtvého moře, bahno
Uloženo: 14.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde