FAIR-BIO-CAJE.CZ nově na Biodožínkách

Nyní se nově představí jako prodejce na 8. ročníku Biodožínek, které se konají v neděli 11. září 2011 v Nenačovicích u Berouna. Letošní 8. ročník se stejně jako ty předchozí, uskuteční v ekocentru Country Life od 10:00 do 17:00. Milovníci bio i fairtrade certifikovaných čajů si zaručeně přijdou na své, protože společnost FAIR-BIO-CAJE.CZ bude ve svém Clipper stánku nabízet daleko větší spektrum čajů značky Clipper Teas než obvykle. Zároveň bude samozřejmě možné některé z produktů ochutnat. „Trhy jsou pro nás jedinečná příležitost, jak seznámit návštěvníky trhů a zájemce o bioprodukty se značkou Clipper Teas, a zároveň se také osobně setkat s lidmi, kteří mají zájem o kvalitní výrobky. Kromě toho se snažíme našim zákazníkům objasnit koncept fungování tzv. „spravedlivého obchodu“ a pomoci jim se zorientovat mezi nabízenými bio a fairtrade produkty,“ říká Ing. Miloš Hyka, majitel společnosti.
Obecně je na základě těchto certifikátů všem spotřebitelům zaručeno, že výrobky splňují stanovené sociální, ekologické a ekonomické požadavky spravedlivého obchodu, a tak spotřebitelé mají navíc i jistotu, že při výrobě nedošlo ke zneužití dětské práce, a že byly dodrženy přísné předpisy ohledně kvality produktu a daného pracovního prostředí.

Pro aktuální informace o účasti na trzích a různých akcích sledujte stránky na Facebooku: http://www.facebook.com/FairBioCaje a měsíčník Kliprovník na webových stránkách: http://www.fair-bio-caje.cz/newsletter/.
Video z trhu na Zličíně je k dispozici k vidění na YouTube: http://www.youtube.com/user/czclipper.




FAIR-BIO-CAJE.CZ nově na Biodožínkách Adresa : http://www.fair-bio-caje.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Čaj, káva, čokoláda, Clipper, bio, Fairtrade, organické, fair, trhy
Uloženo: 07.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde