Pohodlné a šetrné bělení zubů doma

Dnes můžete mít krásné bílé zuby i Vy, vždyť na trhu existuje spousta bělících produktů. Pakliže nemáte od přírody zářivě bílý chrup, nevadí, můžete jej dosáhnout pomocí bělících preparátů. Právě na stránkách krasne-bile-zuby.cz, objevíte řadu produktů s efektním bělícím účinkem, které nepoškozují zubní sklovinu a snadno se aplikují. Zakoupit zde můžete fluoridové zubní pasty a různé bělící pásky značky Crest. Vysoce kvalitní zubní pasty se využívají v rámci bělení zubů samostatně, mohou se však kombinovat s bělícími pásky Crest 3D White. Díky tomu docílíte ještě lepší bělící efekt. Tyto zubní pasty obsahují fluorizovanou i bělící složku, která bezpečně chrání zubní sklovinu, preventivně ochraňuje před zubním kazem a neposlední řadě odstraňuje zubní povlak. Stačí, abyste tuto prvotřídní pastu používali dvakrát denně, a za pouhých 14 dnů budete mít bělejší chrup. To Vám garantujeme!
Pro zářivější úsměv můžete použít bělící pásky, které slouží k bělení zubů doma. Tyto bělící pásky jsou dodávány v několika různých baleních, jejž obsahují ingredience, které stomatologové používají v ordinaci při profesionálním bělení zubů. Jsou vyrobeny tak, aby žádná bělící přísada se nedostala mimo chrup a efektním způsobem odstranila nevzhledné skvrny na zubní sklovině. Jenž se tvoří pitím nejrůznějších nápojů, jako je červené víno, čaj či káva. V nabídce bělících pásků seženete nové účinnější kolekce, jako jsou bělící pásky 3D White s dlouhotrvající ochranou, bělicí pásky 3D White s profesionálním efektem, bělící pásky 3D White pro citlivé zuby, pásky 3D white Vivid pro bezpečnější bělení zubů či pásky 3D White Advanced Vivid pro dokonalé a šetrné bělení zubů doma.
V tomto internetovém obchod www.krasne-bile-zuby.cz zaplatíte adekvátní částku za poštovné a to podle výše vaši objednávky. Nákup těchto uznávaných preparátů uhradíte buďto převodem z vašeho účtu anebo hotově při převzetí zboží.

Pohodlné a šetrné bělení zubů doma Adresa : http://www.krasne-bile-zuby.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Bělení zubů doma, bílé zuby, vybělení zubů
Uloženo: 03.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde