Thajské masáže v Praze – Thai Fit

Zažijte atmosféru v našich studiích Thai Fit v centru Prahy, kde provádíme thajské masáže. Můžete si vybrat z pestré nabídky thajských masáží. Nabízíme také jógu, saunu, zumbu a přírodní kosmetiku. Vychutnejte si thajskou masáž, při které uvolníte své tělo a mysl.

Naše studia se specializují na thajské masáže. V nabídce je reflexní, olejová, čokoládová, peelingová, bylinná a masáž lávovými kameny. Thajská masáž uvolňuje blokády a pozitivně Vás naladí. Lze koupit dárkový poukaz, kosmetiku či využít saunu.

Tradiční thajská masáž, označovaná slovem “nuad”, má velmi hlubokou tradici léčby. Teoretickým základem thajské masáže je nauka o neviditelných čarách energie (sen), které procházejí lidským tělem. Thajské masáže si vybraly čáry, na nichž leží důležité akupresurní body člověka a jsou založeny na ovlivňování bodů energie a toku energie v těle. Thajská masáž opracováváním těchto čar uvolňuje blokády, podporuje nerušený tok energie a přispívá k dobrému zdravotnímu stavu. Tato teorie vychází z filozofie jógy, je základem čínského systému akupunktury a akupresury a z tohoto systému se vyvinul i japonský shiatsu. Přijďte si osobně vyzkoušet nádherný pocit lehkosti a uvolnění, který thajská masáž navodí. Tradiční thajská masáž s příjemným prostředím studia Thai Fit Vás zbaví stresu, v duši si odnesete pohodu a na tváři úsměv.
Thajské masáže v Praze – Thai Fit Adresa : http://www.thaifit.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: thai fit, thaifit, thajská masáž, thaijské masáže, joga, zumba, sauna
Uloženo: 05.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde