Parfémy Guess

Americkou značku Guess založili Georges, Armand, Paul a Maurice Marcianové, bratři původem z Maroka. Značku Guess proslavily v 80. letech džíny s opraným vzhledem a také reklamy, které jsou černobílé a figurují na nich slavné topmodelky, herečky a uznávané celebrity. O mnohem negativnější reklamu pro Guess se postarala aféra s ilegálními šicími dílnami, v nichž zaměstnanci pracovali v mizerných podmínkách a za nízkou mzdu. Popularita značky utrpěla, dnes je však Guess zpátky v plné síle a kromě známých džín a dalšího oblečení nabízí také obuv, kabelky a různé doplňky včetně úžasných parfémů.

Guess Women


Parfém Guess Women je svěží ovocná vůně s nezaměnitelnými tóny čerstvého šťavnatého jablka a mandarinky, které jsou podrtženy jemnou a sladkou růžovou pivoňkou, neodolatelnou a krásnou. Úžasný parfém Guess Women je určen všem jemným ženám, které dají na své city a cítí se být své.

Guess Seductive


Dámský sexy parfém Guess Seductive ztělesňuje jedinečnou přitažlivost a hravě podmanivý styl vystihující módní značku Guess. Šumivá, květinově dřevitá vůně evokuje cudnou ženskost a omamnou svůdnost, které neodolá skutečně nikdo.

Odvážné horní nóty pikantního, oslňujícího bergamotu, pulzujícího černého rybízu a šťavnaté hrušky vyvolávají skvělé chutě, až se sbíhají sliny. V srdci parfému Guess Seductive se snoubí ženské aspekty pomerančovníku a jasmínu a ušlechtilé kouzlo florentského kosatce - legendární nóty sklízené ve Florencii a v parfumérství používané po staletí ke svádění smyslů. Hřejivý základ parfému Guess Seductive tvoří smyslná vanilka a štiplavé kadidlo spolu s intenzivní pižmovou podstatou kašmírového dřeva.
Parfémy Guess Adresa : http://www.parfemgroup.cz/guess
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Parfém, parfémy, guess
Uloženo: 27.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde