Nutriční kosmetika

Přírodní kosmetika má jednu velkou přednost, a tou je především její přirozenost. Používáním totiž dochází k stimulaci a podpoře přirozené funkce pokožky, a to díky přírodním surovinám, ze kterých jsou tyto kosmetické produkty vyrobeny. Jedná se zejména o rostlinné složky, které obsahují velké množství přírodních vitamínů, antioxidantů a hydratačních látek.
Proto je čím dál více oblíbenější nutriční kosmetika, tzv. nutrikosmetika. Nedávno provedená studie kosmetického průmyslu ukazuje, že trh s nurtikosmetikou dosáhl v roce 2008 hodnoty kolem 1,5 miliardy dolarů.

Hlavní příčinu lze spatřit v tom, že spotřebitelé si více než kdykoliv dříve uvědomují, jaké mohou být účinky některých výrobků na jejich zdraví a na životní prostředí. Co je však důležité je to, že přínosy kosmetiky již není třeba obětovat pro naše zdraví a životní prostředí. Ve skutečnosti firmy kombinují tyto dva aspekty a vyrábí tam velmi nutriční přírodní kosmetiku.
Se zvětšující se oblibou výživné kosmetiky je však třeba postupně uskutečnit více klinických studií, aby se zpřesnily všechny přínosys nutrikosmetiky pro člověka.

Nutriční kosmetika Adresa : http://avocados.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: přírodní kosmetika, nutrikosmetika
Uloženo: 27.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde