Zdravá strava - diskuse zdraví, knihy

Chraňte sebe s přírodními bio doplňky, posilte si svoje tělo a imunitu. Blog věnovaný hubnutí, péči o vlastní zdraví, zdravé výživě a vitamínech. Dále zde najdete spousty knih o zdraví.

Např. úryvek z knihy Bolesti zad II

Některé metody moderní rehabilitace navazují na léčebné procedury staré tisíce let. Nejstarší a snad nejprimitivnější metodou léčby bolestí zad je masáž a akupresura. Takové ošetření si podvědomě dělá každý sám. Na místo, které nás bolí si bezděčně saháme, tlačíme, masírujeme ho.

Také aromaterapie navazuje na poznatky o léčivých bylinách, stejně jako moderní lázeňské procedury mají své předchůdce v antických lázních. Cviky pro nemocné s bolestmi páteře, propracované soudobou rehabilitační medicínou, vycházejí z prvků jógy, podobně jako dechová cvičení. Používání tepelných a chladových procedur, světelné energie, zřídelních plynů není v historii lidstva novinkou. Moderní přístroje však umožňují přesné dávkování používaných energií, zacílení na postižené tkáně a kontrolu možných nežádoucích účinků.

Tato knížka neslouží k samoléčení. Seznamuje stručně čtenáře s nejčastěji používanými metodami při léčení bolestí zad. Autoři následujících kapitol jsou lékaři s mnohaletou praxí a zkušenostmi v klinické i alternativní medicíně.

Dále zde najdete např. BELLASIN EFFECT na hubnutí. Bellasin effect je první přírodní dietní tableta na spalování tuků speciálně vyvinuta pro ženy po čtyřicítce. Kolem čtyřicátého roku života se výrazně mění biologické procesy v ženském těle. Dochází ke kolísání hladin pohlavních hormonů, což sebou přináší změny psychického i fyzického rázu. Bellasin effect+ pomáhá udržet hormonální rovnováhu, podporuje metabolismus, intenzivně odbourává tělesný tuk. Bellasin effect je přírodní přípravek na hubnutí aktivně napomáhající redukci tělesné hmotnosti žen po čtyřicítce. Kombinace přírodních látek Bellasinu má vysoce pozitivní účinek na snižování nežádoucího nárůstu hmotnosti, omezuje zvyšování a redistribuci tělesného tuku.


Zdravá strava - diskuse zdraví, knihy Adresa : http://zdrava-vyziva.blgz.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: zdraví,blog,diskuse,vitamíny,zdravá výživa,zdravá strava
Uloženo: 19.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde