Mladý ječmen a řasa Chlorella

Zajímáte se o zdravou výživu a zdravý životní styl? Není vám lhostejné Vaše zdraví a zdraví Vašich blízkých? Trápí Vás zdravotní potíže a chcete zkusit také léčbu pomocí přírody?
Nebo chcete Vaše tělo očistit?
Na těchto stránkách Vás seznámíme se Zelenými potravinami (tzv. Green Foods) - Mladým ječmenem a Řasou Chlorella a s jejich blahodárným účinkem na lidský organismus. Oba produkty si můžete objednat.

Mladý ječmen je svěží, enzymaticky živý nápoj plný vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a aminokyselin. Představte si rostlinku mladého ječmene, jak klíčí, proráží tvrdou krustu zeminy a dynamicky roste směrem vzhůru ke slunci. V tomto období přímo saje nesmírné množství živin a energie ze země, vody, vzduchu a slunce. V oblasti jeho užitku jsou více jak třicetileté zkušenosti. Na účinky ječmenné šťávy bylo vypracováno několik desítek vědeckých prací a studií.

Jedna tableta říční (sladkovodní) řasy Chlorella obsahuje milióny chlorellových buněk, které jsou nejbohatším zdrojem rostlinného barviva - chlorofylu. Řasa Chlorella má protizánětlivý a deodorační účinek, pomáhá při léčbě zánětů, urychluje hojení ran. Pěstuje se v teplém klimatickém pásmu a tam načerpanou energií prohřívá lidský organismus.
Chlorella dodává tělu kompletní spektrum vitamínů, minerálů a stopových prvků, enzymy, rostlinné bílkoviny.
Váže toxiny z potravy - těžké kovy, jedy, usazeniny na stěnách střev a odvádí je z těla

Produkty společnosti Green Ways jsou nabízeny prostřednictvím sítě tzv. partnerů (MLM). Nabízíme možnost spolupráce v oblasti prezentace a prodeje těchto produktů. Spolupráce Vám umožní získat zelené potraviny pro Vás a Vaše blízké za výhodnější ceny. Zároveň se můžete podílet na šíření trendu zelených potravin lidem ve Vašem okolí. Nabízíme kompletní podporu pro Vaši činnost.
Mladý ječmen a řasa Chlorella Adresa : http://www.zelenyjecmen.eu/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Mladý ječmen, Řasa Chlorella, zelené potraviny, GW, green foods
Uloženo: 07.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde