Přírodní kosmetika a zdravá výživa

Vážené dámy, vážení pánové,

Aida Organic dovolte nám představit vám naši mladou a moderní společnost Aida Organic s velkým nadšením pro zdravý životní styl, který jednoznačně přispívá ke kvalitnímu, zdravému a mnohdy i plnohodnotnému životu.
Zdraví je pro nás, a věříme, že i pro vás, nejdůležitější součástí lidského života.
Nabízíme řadu skvělých a zdravých produktů (přírodní kosmetika a superfoods - zdravé potraviny) vhodných i pro sportovce, děti, těhotné ženy, diabetiky, osoby vyznávající zdravý životní styl i ostatní veřejnost.

Nabízíme vám produkty jako jsou kakaové boby, semínka chia (špičkový zdroj omega-3 mastných kyselin, až 8x vyšší obsah omega-3 v chia než v lososu!), spirulinu, včelí pyl a prášek lucuma. Dále vynikající přírodní kosmetiku Aubrey Organics, de Traay a Badger, a také originální a nádherné šperky z mořských materiálů.

Rádi vám nabízíme řadu přírodních, zdravých a čistých produktů, jenž pro vaše tělo nepředstavují škodliviny, toxiny a nezdravé složky. bez cukru, bez síry, bez sulfátů a dalších syntetických ingrediencí.

V naší nabídce naleznete:


Aubrey De traay Sperky Vceli pyl

Superfoods - tzv. Superpotraviny. Jedná se o jednosložkové potraviny, jimiž snadno a rychle doplníte důležité živiny chybějící ve vašem jídelníčku. Nabízíme vám kakaové nepražené boby, včelí pyl, spirulinu v prášku, semínka chia a ovocný prášek lucuma. Připravujeme pro vás i mladý ječmen z Nového Zélandu.

Přírodní kosmetiku - vynikající přírodní značku Aubrey Organics, de Traay a Badger, díky nimž se kůží do vašeho těla nedostanou syntetické látky ropného původu, které jsou velmi častou složkou většiny běžně dostupné kosmetiky.

Nakonec se můžete ozdobit nebo udělat radost někomu blízkému a to našimi originálními šperky z přírodních materiálů jako je korál nebo pravé mořské mušle, s nádhernými a neokoukanými designy. Jsou nejen krásným a výjimečným dárkem.

bonus - jako bonus vám přinášíme online:

databázi receptů se superfoods jako vaši inspiraci pro konzumaci superfoods v naší nabídce

velkou databázi smoothie koktejlů jako vaši inspiraci pro snídani a svačiny, které jsou bohužel často s jídelníčku vynechávány

• obsáhlý kosmetický slovník

• zajímavé články o kosmetice, výživě a zdraví

Pojďte s námi k základům přírody, z kterých pochází i sám člověk.

Vaše Aida Organic


Přírodní kosmetika a zdravá výživa Adresa : http://www.aida-organic.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Přírodní kosmetika superfoods potraviny doplňky stravy aubrey organics de traay
Uloženo: 14.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde