Brýle Icona.....Vaše optika do domu

ICONA – stálice pro váš zrak

Naši značku jsme pojmenovali ICONA a poznáte ji podle loga ve tvaru hvězdy.

Pojem Icona v sobě soustřeďuje všechny hodnoty, které jsme přijali za své. Ikonou nemůže být cokoli, ale jen věci výjimečné. Naše brýle proto vycházejí z toho nejlepšího, co lze v oboru optiky nabídnout. Snoubí v sobě vysokou kvalitu a komfort.

Ikona představuje též něco, co je stálé a jisté. Chceme, abyste se na značku ICONA mohli spolehnout v každém okamžiku a v každé situaci. Jsme přesvědčeni, že si kolekci ICONA oblíbíte.

Modely značky ICONA záměrně nosí jména vesmírných planet a hvězd. Vesmír symbolizuje něco nekonečného, obrovského a trvalého.. Chceme Vám dokázat naše nekonečné možnosti a trvalý servis i služby, na které se můžete vždy spolehnout.

Všechny brýlové obruby značky ICONA jsou vyrobeny z nejkvalitnějších dostupných materiálů jako je polykarbonát, TR90, a bezniklová ocel. Všechny obruby splňují nejpřísnější měřítka certifikace Evropské unie, tj mají právo používat označení CE.

Do brýlí ICONA zabrušujeme plastové čočky od renomovaných světových výrobců. Plastové čočky mají proti skleněným (minerálním) řadu výhod: Lépe zabraňují pronikání UV, jsou méně náchylné k rozbití, a hlavně jsou lehké. Na druhou stranu jsou měkčí, a proto vám doporučujeme jejich úpravu tvrzením.

Pro OPTIKA DO DOMU jsme jednak vybrali to nejzajímavější, co jsme doposud vytvořili, a zároveň přidali nové modely. Shromáždili jsme třicet brýlí a z nich pak vybrali finální kolekci dvaceti nejpopulárnějších modelů dioptrických i slunečních brýlí. Kolekce zahrnuje různé typy modelů, aby si mohl každý vybrat. Na první místo klademe vysokou užitnou hodnotu a kvalitní design.
Brýle Icona.....Vaše optika do domu Adresa : http://www.bryleicona.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: optika,brýle,obroučky,icona,sluneční brýle
Uloženo: 10.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde