Biostimul - Sunjet

Už jste někde slyšeli pojem světelná terapie? Ještě ne? Pak jsme rádi, že vám na našem webu www.sunjet.cz a v našem relaxačním centru SUNJET můžeme ukázat a říci, co to biostimulace, neboli světelná terapie, je.
Světelná terapie je prováděna pomocí přístroje, který se nazývá Biostimul. Možná jste kdysi slyšeli o jakýchsi lampách, které léčí. Biostimul je nástupcem bioptronových lamp. Je určen jak pro domácí, tak pro profesionální využití v lékařských ordinacích. Další výhodou Biostimulu je to, že není návykový, působí analgeticky (proti bolestem), protizánětlivě a biostimulačně (podporuje proces uzdravování). Někde se můžete dočíst o tzv. metodě Fotonyx, což je jinými slovy souhrn všech vlastností lamp Biostimul.
Ptáte se, na jaké nemoci lze Biostimul použít? Můžete se použít na rychlejší zahojení ran, k léčbě jizev, artritidy, celulitidy a další.
Pokud vás o Biostimulu a jeho blahodárných účincích na vaše tělo zajímá víc, pak se přijďte podívat na www.sunjet.cz nebo přímo zajděte k nám do relaxačního centra. U nás se dozvíte, jak dát svému tělu to, co si zaslouží!

Biostimul - Sunjet Adresa : http://www.sunjet.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Sunjet, Lymfodrenáže, Relaxační centrum
Uloženo: 16.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde