Sluneční brýle

Sluneční brýle

Sluneční brýle neslouží pouze k ochraně zraku, ale slouží i jako módní doplněk. V eshopu www.top-bryle.cz koupíte sluneční brýle všech všech významných výrobců. Neustále doplňujeme naši nabídku, nabídneme vám tyto značky: Ray-Ban, Oakley, Rudy Project, D&G, Dolce & Gabanna, Adidas, Diesel, Puma, Serengeti, Gucci, Persol, Wileyx, Armani, Chanel, Hugo Boss, Jaguar, Porsche, Prada, Versace, S. Ferragamo a další.
Nemáme zatím vaši oblíbenou značku v nabídce? Napište nám a my vám rádi sdělíme cenu a dobu dodání.
Mezi velmi oblíbené sportovní sluneční brýle patří především značka Oakley, Rudy Project, Adidas a Weiss Eye.
Historie značky Oakley se píše od roku 1975, kdy byla založena Jamesem Jannardem. Značku pojmenoval podle svého psa, Anglického setra.
K proslavení došlo především díky americkému cyklistovi a vítězi Tour de France, Gregu LeMondovi, nyní jsou mezi profesionálni sportovci velmi oblíbené a rozšířené.
Od roku 2007 patří značka italské skupině Luxottica, do jejíž portfolia patří mj. i značky Ray-Ban, Persol a Vogue.
Oakley spolupracuje se značkou Ducati a její brýle tak používají jezdi MotoGP tak Superbiků (Casey Stoner, Sete Gibernau, Loris Capirosi a Nicky Hayden), speciálně pro ně ale i pro běžné lidi byla vytvořena řada slunečních brýlí Ducati.
Značka Oakley však spolupracuje i s mnoha dalšími sportovci, např. hokejisty New York Rangers (Alexander Ovechkin, Theoren Fleury), závodním jezdcem Juan Pablo Montoyou nebo slavným americkým cyklistou a několikanásobným vítězem Tour de France Lancem Armstrongem.
Sluneční brýle Oakley zakoupíte zde http://www.top-bryle.cz/category/Oakley/6.
Rádi nosíte klasiku? Doporučujeme Ray-ban http://www.top-bryle.cz/category/Ray-Ban/1
Ray - Ban je známá značka brýlí, s dlouholetou historií - byla založena v USA v roce 1937. Původně vyráběla sluneční brýle především pro americké piloty. Díky tomu, že se objevily v mnoha Hollywoodských filmech, se jejich popularita velmi rychle rozšířila do celého světa.
Podnět k vývoji dal americký pilot balonu, který během letů pozoroval poškozování svých očí. Kontaktoval proto společnost Bausch&Lomb se žádostí o vývoj slunečních brýlí, které budou chránit před sluncem a vypadat zároveň i elegantně.
Od roku 1999 vlastní značku italská společnost Luxottica.
Se značkou Ray - Ban se setkáváme i na monopostech Formule 1, od roku 2004 byla partnerem týmu BAR Honda, v roce 2009 byla sponzorem pozdějšího vítěze Jensona Buttona.




Sluneční brýle Adresa : http://www.top-bryle.cz/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: sluneční brýle, Oakley, Ray Ban
Uloženo: 15.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde