ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. - WELLNESS


Darujte originální dárek ve formě rozmanitých relaxačních procedur. Zprostředkovatelem těchto relaxačních aktivit jsou firmy ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. (www.zlutaraketa.cz) a GIVENT s.r.o. (www.givent.cz).

Wellness


Rozmanité druhy masáží, zábalů, relaxačních procedur nebo floating. To jsou dárky, jenž přinášejí maximální relaxaci, uvolnění a regeneraci těla i mysli. Oblíbené jsou zejména exotické havajské masáže LOMI LOMI, lávové kameny nebo speciální růžová masáž pro ženy.

Milovníky zlatavého moku pak jistě mile překvapí pobyt v pivních lázních. Na své si přijdou muži i ženy, jednotlivci i páry ve všech věkových kategoriích.

Výběr z naší nabídky


- Den pro muže -
Potřebujete si vyčistit hlavu? Dopřejte si svůj den v Holmes Place. Osobní trenér Vás přivítá v luxusním gym klubu a ušije Vám sportovní program na míru. Po výkonu, který Vaše tělo napumpuje endorfiny, si odpočinete v jacuzzi, sauně a páře. Třešničkou na dortu pak bude 90 minutová masáž dle Vašeho výběru.

- Den pro ženy -
Každá žena potřebuje čas od času možnost věnovat se jen sama sobě a nechat se opečovávat. Toužíte-li teď právě po tom, využijte našeho programu v luxusním prostředí Holmes Place. Profesionální trenér Vám sestaví cvičební program a dodá pár rad ohledně správného posilování a zkrášlení postavy. Odpočinout si pak můžete v jacuzzi, sauně a páře, po nichž bude následovat 90 minutová masáž dle Vašeho výběru. Nakonec se profesionální manikérka postará o Vaše ruce.

- Floating -
Vychutnejte si stav beztíže v teplé vodě, nechte se masírovat tryskami a zaposlouchejte se do relaxační hudby. Floating je výborná forma relaxace, při níž dochází k regeneraci fyzických i duševních sil v simulaci prostředí Mrtvého moře. Po hodině odpočinku v lázni se speciálním roztokem se budete cítit jako znovuzrozeni.

- Jávská masáž -
Dopřejte si péči, které se těšily jávské sultánské princezny za zdmi svých paláců. Nechte se hýčkat indonéskými terapeutkami, které uvolní a očistí Vaše tělo i mysl. Jávská masáž se soustředí na každý kousek Vašeho těla a umožní Vám pocítit uvolnění od konečků prstů na nohou až po kořínky vlasů.

- Kombinovaná masáž -
Dopřejte svému tělu exkluzivní zážitek při ochutnávce nejoblíbenějších relaxačních masáží. Máte potíže s volbou té pravé masáže pro Vaše unavené a vyčerpané tělo? Dopřejte svému organismu opravdový požitek a doplnění energie prostřednictvím kombinované relaxační masáže, jejíž součástí je i aroma-masáž, Havajská masáž LOMI-LOMI, masáž teplými lávovými kameny "Magic hot stones", a další.

- LOMI LOMI -
Lomi lomi je masáž vycházející z tradičních havajských technik. Kombinuje v sobě několik prvků, což vede k dokonalému uvolnění svalového napětí a bolesti. Při masáži Lomi lomi se nevyužívají pouze dlaně a prsty, ale také lokty a předloktí. Důležitý je rytmus, v němž masáž probíhá. Ten má výrazný terapeutický a relaxační účinek, který ještě umocní exotická aromaterapie.

Více informací naleznete na webových stránkách společností ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. (www.zlutaraketa.cz) a GIVENT s.r.o. (www.givent.cz).
ŽLUTÁ RAKETA s.r.o. - WELLNESS Adresa : http://www.bublex.eu
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: event marketing, wellness, dárek, zdraví, relax, masáže, lomi lomi, floating
Uloženo: 24.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde