Bělení zubů - jednoduše, bezpečně a doma

Bělení zubů nikdy nebylo jednodušší. Stomatologové mysleli na naše pohodlí a přenesli bělení zubů ze zubních ordinací a stomatologických klinik do pohodlí domova. Vyvinuli pro nás profesionální řadu produktů White Pearl a nastartovali tím nový trend v zubní hygieně.

Se stomatologickým bělícím gelem White Pearl dosáhnete techniky ordinačního bělení zubů, avšak s úsporou několika tisíc korun, které pak můžete investovat do další péče o svůj zevnějšek. White pearl nejen účinně zesvětluje zubní sklovinu, ale fluoridy ji také aktivně chrání. Díky protizánětlivým účinkům chrání i Vaše dásně proti paradontóze a zánětům v dutině ústní.

První výsledky jsou zřejmé již po prvním týdnu aplikace gelu a přetrvají dlouhodobě až 12 měsíců.

Díky profesionálnímu složení stomatologického gelu a jednoduchosti jeho použití je White Pearl jedním z nejoblíbenějších prostředků na bělení zubů v ČR. Za 10 let na trhu udělal tisíce krásných úsměvů.

Přesvědčte se také o jeho kvalitách. Výrobky jsou k zakoupení nejen v lékárnách, ale i drogeriích Rossmann, Schlecker a DM drogerie. Pokud chcete objednat on-line z pohodlí domova garantujeme poštovné a balné ZDARMA.

Tak proč White Pearl nezkusíte také? Bílé zuby Vás rozzáří, posílí Vaše sebevědomí a udělají Vás ještě atraktivnější. Ten rozdíl opravdu poznáte!

Více informací naleznete na http://www.krasnyusmev.cz
Bělení zubů - jednoduše, bezpečně a doma Adresa : http://www.krasnyusmev.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: bělení,zubů,zuby,zubní,krása
Uloženo: 04.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde