Keshlednuti.cz

Keshlednuti vám nově nabízí možnost zřídit si email zdarma s neomezenou kapacitou! S možností používat jej i v dalších službách společnosti Microsoft, jako jsou Live Mesh, Spaces, Messenger a jiných. Více v připravovaných článcích.

Co získáte? Synchronizaci nejen pošty, ale i kontaktů, a propojení této databáze kontaktů na Windows Live Messenger (na PC i mobilu, zdarma), na Outlook (pomocí Outlook Connector, zdarma), či na kontakty na Windows Mobile 6 telefonu.

Co to znamená? Pokud například z Microsoft Outlook odešlete e-mail, systém automaticky synchronizuje Vaší schránku a okamžitě tento e-mail odešle do Vaší webové schránky. Tímto budete mít neustále všechna data on line a nebude záležet zda používáte web mail nebo klienta na pc.

Omezení služby je na 500 uživatelů, každý s neomezenou schránkou. Proto neváhejte!

Po registraci můžete svoji poštu prohlížet na adrese email.keshlednuti.cz nebo na adrese mail.live.com. V blízké době bude přístup integrován přímo do stránek. S Vaším novým e-mailem si můžete například zdarma stáhnout ze stránek Micrrosoftu RC verzi Windows 7.

Ochrana dat: Registrovaný vlastník domény keshlednuti.cz nemůže a nebude nijak prohlížet, registrované emailové adresy nebudou nikdy poskytnuty třetí osobě a nebude na ně nikdy zaslán majitelem domény nevyžádaný email. Případné upozornění na změny ve službě bude uveřejněno na tomto webu. Službu domains.live.com, na níž je keshlednuti.cz email založen, poskytuje a provozuje společnost Microsoft.

Poznámka: Pokud máte s registrací problémy, napište prosím poznámku do komentářů. Pokud se najde více žádostí, sepíšeme návod.
Keshlednuti.cz Adresa : http://www.keshlednuti.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Filmy, ke shlednuti, keshlednuti, serialy, warez, torrent, filmy ke stažení zdar
Uloženo: 29.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde