Hlavolamy.cz

Největší specialista na hlavolamy v ČR. Výroba, velkoobchod, maloobchod, eshop.Nabízíme hlavolamy všech typů, hračky, společenské hry, dárkové a dekorační předměty, stavebnice, minigolfové sady a příslušeství, zahradní šachy a mnoho dalšího. Doporučujeme!!!
Minigolf opravdu pro každého
Myminigolf je první hřiště na minigolf, které si můžete vzít sebou. Překážky mají téměř originální velikost, jsou vyrobené z umělé hmoty, která je odolná proti vlivům počasí a UV záření. Překážky můžete jednoduše položit na zem.

Vhodné pro všechny rovné povrchy, uvnitř i venku, např. trávník, asfalt, beton, ledové plochy, koberec, parkety, kamennou podlahu... Stačí jen dostatek místa a můžete si sestavovat nejrůznější dráhy. Překážky spolu můžete různě kombinovat. ZÁBAVA PRO CELOU RODINU!

Hlavolam Myš v sýru opět v prodeji
Po několika měsících se vrací velmi oblíbený a úspěšný hlavolam Myš v sýru. Více v sekci Novinky.

Hlavolam BRAINSTRING ADVANCED - v prodeji od Května 2009
Nabízíme Vám novinku roku 2009 Brainstring Advanced od firmy Recent Toys, která vychází z původního hlavolamu Brainstring Original. Tvůrcem je vynálezce Oskar van Deventer, který hlavolam obohatil barevnými provázky. Tvar a pozice těchto provázků je 100% symetrická. Hlavolam BRAINSTRING ADVANCED naleznete v naší nabídce mezi plastovými hlavolamy.

Novinky - hlavolamy ´KAPKA´
Během měsíce února jsme zařadili do naší stávající nabídky tzv. hlavolamů Kapka několik novinek. Celá série se těší velké úspěšnosti a věříme, že s rozšířením Vás potěšíme. Více v kategorii Novinky, hlavolamy.

Naše filosofie a heslo
Hlavolam je jako ZEN-BUDHISMUS není důležité jeho konečné vyřešení, ale CESTA k tomuto cíli - kráčejte po CESTĚ k řešení pomalu a pokorně, klidně se zastavte nebo vraťte zpět. Každý okamžik je důležitý, není začátek není konec je jen přítomnost, radost z hledání - radost z žití.

Všichni lidé na světě kráčí po Cestě života a hlavolam je vlastně Cesta sama, která Vám možná pomůže najít Budhu v sobě.

Proto jen vyjímečně prozrazujeme řešení hlavolamu našim zákazníkům, prozrazením řešení bereme hlavolamu to nejcenější - jeho spirit - jeho Cestu - jeho vnitřní dar, který člověku může dát, když je srdce připraveno a otevřeno.

Naše heslo:
Řeš hlavolam - buď na cestě - buď pokorný - budeš svobodný
Solve puzzle - be on the way - be humility - you will be free
Hlavolamy.cz Adresa : http://www.hlavolamy.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: hlavolam, hlavolamy, dřevěný hlavolam, kovový hlavolam, plastový hlavolam, keram
Uloženo: 21.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde