Astrologie a věštecké umění

Co to tedy astrologie je?
Astrologie je určování charakteru, s předvídáním budoucnosti osobnosti podle polohy planet ve chvíli narození. Je svým způsobem nejvýznamnější, mezi numerologií, nebo chiropraxí. Někteří lidé popírají, její racionální stránku, je však více a více lidí, kteří o ní nepochybují a velice jim pomohla. Vždyť se vyučovala, na univerzitách, a je velice propojena s astronomií. Já sama se zabývám astrem, více než desítku let. A mohu potvrdit, že i po mých studiích, je stále co odkrývat. Když mi volají různí lidé, snažim se jim pomoci a chci předejít ten jejich problém. Myslím si, že je velice důležité tomu předcházet, protože někteří lidé, neumí problémům čelit. Jejich Aura, je vyčerpána, nebo narušena a danou situaci neustojí. Pokud někteří lidé mají zájem, naučím je jednoduchý duševní cvik, který jejich Auru, významně posílí. Navedu je na správnou cestu, a oni sami pak umí situace řešit. Pomohu jim odkrýt, co je čeká, na co si mají dát pozor.
http://www.horoskopnamiru.cz/clanky/koruna-znameni.jpg
V astru, je velice důležité znát planety naší sluneční soustavy, podle nich se řídí dvanáct znamení zvěrokruhu, zodiaku. Zodiak má 360°, vypadá asi takhle. V kruhu o 360°, je zodiak rozdělen na dvanáct výsečí, což odpovídá dvanácti znamení o 30°. Skoro každému znamení odpovídá jedna planeta.
Dále v astru rozeznáváme čtyři živly: Oheň, Země, Vzduch, a Vodu. Každý z těchto živlů. Je přiřazen třem znamením zvěrokruhu: Beran, Lev a Střelec, jsou znameními Ohně. Býk, Kozoroh a Panna, jsou znameními Země. Váha, Blíženec a Vodnář, jsou znameními Vzduchu. Rak, Štír a Ryby, jsou znameními Vody. Vše má svůj smysl. Oheň souvisí s energií, země se stabilitou, vzduch s pohybem a voda s city.Stačí se jen zamyslet a uvědomíme si, jaké to může mít důsledky, když někde něco přebývá, nebo chybí.
Ve svých výkladech používám i Tarot. Věštím z 78, tarotových karet. Srdcové karty souvisejí s city, kára je spojena s pohybem a vším novým, jestli je kára dobrá nebo špatná se pozná podle karet, které ji obklopují. Kříže souvisí s financemi a úspěchem. Piky jsou velice záporné a přidávají těžkosti.
Používám i Numerologii, kde potřebuji vědět rodné jméno, nikdy se nepoužívá pseudonym, nebo přezdívka. Pokud má někdo více jmen pak potřebuji vědět první v rodném listě. Všechny jména se převedou na čísla, i vaše narození. Máte tak možnost se dozvědět co nejvíce. Vždyť, si uvědomte, že tento svět je celý o číslech.
Nyní bych Vás ráda seznámila, „co nás čeká a nemine.“
Nastalo jaro, každým rokem 21. března, vstupuje Slunce do znamení Berana. Nastává jarní rovnodennost. Tento den a dny okolo něj, neřešte, žádné důležité věci. Měsíc je v úplňku a nepřeje. Po úplňku, vždy ubývá Luna a my se můžeme směle pustit do úklidu, jak v domácnosti, tak ve své duši. Pokud se někdo marně snaží zhubnout, je ten nejlepší čas. Váha půjde dolů bez větších problémů. V těle totiž běží proces spalování, na plné obrátky. Tyto dny se také zbavujeme toxinů. Které se nám v těle usadili. Dopomůžeme mu i vodou, kterou budeme pít v množství alespoň dvou litrů denně.
Pokud chceme mít krásné vlasy, stříháme a barvíme, je při dorůstající Luně. To samé platí i o nehtech. Vlasy, nám tím zesílí a nebudou se třepit.
Tento rok, je i výhodný k získání financí, nebo budování kariéri. Hůře na tom bude, naše láska a city. A to na úkor zaměstnání. Nejlépe, na tom budou zemská znamení, Kozoroh, Býk a Panna, těm se bude obzvláště dařit. Planeta Jupiter, nám to slibuje. Štíři a Ryby, zase dostanou do svých příbytků více peněz. Těžké to budou mít Berani a Váhy, ty se musí mít na pozoru, aby neudělali životní chybu, která ba již nešla napravit. Střelci, pokud své problémy nedořešili, v minulém roce, si je ponesou do tohoto roku, kdy jim trošičku přitíží. Raci si musí vyřešit problém, ve své rodině. Vodnáři, se mohou těšit na výborný podzim. Blíženci si musí udělat pořádek, jak na pracovišti, tak doma. Lvi, budou opět středem společnosti a co si naplánují, to jim bude pod rukama, jen kvést.
Náročný tento rok bude na práci. Bude jí hodně. Jupiter slibuje, že i ty největší lenoši, se zvednou ze svých pohovek a začnou se s sebou něco dělat. Plno lidí mě telefonuje, že nemá práci. Ale není nic jednoduššího, než se okolo sebe rozhlédnou. Nemusíte zrovna pracovat jako ředitel nebo manažer. Naše známí herci a zpěváci začínali, jako třeba číšníci, prodavači, nebo pomocné síly. Důležité, je se rozhodnou, něco začít se sebou dělat.
Pokud váháte, nebojte se, podělit a poradit, se svými starostmi. Od toho tu pro Vás jsme. Mnoho úspěchu a radosti pro tento rok, Vám přeje astroložka, Zdeňka.
www.horoskopnamiru.cz
Astrologie a věštecké umění Adresa : http://www.horoskopnamiru.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: horoskopy, horoskop, astro, vestirna, 2008 horoskop
Uloženo: 03.04.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde