RC letadla

Poškodit jej okamžitě na počátku a přijít tak o hodně peněz by zajisté nikoho nerozsveselilo. Rovněž nabídka je velmi obsáhlá, že i odborníkům může chvíli zabrat, než se mezi určitými typy zorientují.

Když se rozhodnete si pořídit nějaký ten typ letadla , rovněž Vám pomůže pár těchto návodů, čeho se držet a z čeho si vybrat.

Jednoznačně je lepší ze začátku přemýšlet o koupi elektrického motoru, vzhledem k nižší náročnosti na opravy. Rovněž vám v počátku učení se ovládat RC modely letadel pomůže, pořídíte-li si letadlo se zavěšeným křídel nad kabinou, s rozměrnějším rozpětím křídel (model tím potom je stabilnější a klidnější). Také je zajistě šikovné, aby model letadla byl tzv. RTF (Ready to fly), tedy takové, které rozděláte a můžete okamžitě začít s používáním, protože je smontovaný a obsahuje všechny důležité příslušenství a zařízení. Když budete mít rovněž možnost, kupte si model vybavený systémem ACT (Anti Crash Technology). Tato letadla můžou rozeznat neřízený pád a model srovnají. Ovšem jako jiné automatizované věci i toto má svoje chyby, takže se zde pokládá dotaz, jestli je tento systém užitečný, či nikoliv. Posledním vodítkem může být, pořídit letadlo vyrobené z EPP nebo EPS materiálu, či jiného podobného pružného. Jestli s modelem narazíte a poničíte karoserii, občas může být dostatečná málo sekundového lepidla a můžeme vesele létat znovu.

RC letadla Adresa : http://www.rcmodelyletadla.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: rc letadla, letadla na dálkové ovládání
Uloženo: 31.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde