Vyhlídkové lety balonem za nízké ceny

Objednejte si s přáteli let balonem a vyzkoušejte společně nový zážitek. Nabízíme nejlevnější ceny na trhu, startujeme již na 4 499,- Kč. Létáme po celé České republice. Sami si můžete vybrat místo startu. Lety se snažíme maximálně přizpůsobit vašim požadavkům. Věříme, že u nás naleznete vyhlídkový let balonem podle svých představ.
Zvolte si let z jakéhokoliv místa České republiky. Pokud si chcete nechat poradit, nejčastěji jsou vybírány místa startu, jako je oblast Českého ráje či Konopiště. Toto však pro vás není svazující. Často se setkáváme také se starty z Ostravy či Prahy. Využijte lety balonem a získáte nezapomenutelný zážitek. Pokud navíc nenecháte doma svůj fotoaparát, můžete si z vyhlídkového letu odnést nádherné fotografie.
Let balonem Brno nabízí až 5 druhů letenek, které se přizpůsobí vašim potřebám. Letenka za 1 osobu stojí 4 499Kč. Další ceny se odvíjejí podle počtu osob v balonu. V balonu může najednou letět až 6 osob. Celý program, který jsme pro vás připravili, zabere zhruba 3 hodiny. Samotný let se pohybuje v rozmezí 50 – 70 minut.

Vyhlídkové lety balonem za nízké ceny Adresa : http://www.vzduchoplavec.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: lety balonem, let balonem, let balonem Brno, vyhlidkove lety
Uloženo: 10.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde