Bowling bar Praha 10

Halová hra Bowling

Můžete u nás hrát především kuželkovou hru bowling a to na 4 bowlingových drahách. Dráhy mají provázkové stavěče a je možno do hry zapojit až 32 hráčů současně. Jelikož je tu náš bowling spíše pro společenské a zábavní účely nepožadujeme po hráčích speciální sportovní obuv a ani tuto obuv nezapůjčujeme.

Kulečníky, ping pong, šipky a fotbálek


Ve druhém patře Bowling baru naleznete v klidném a ničím nerušeném prostředí salónek s pohodlnými koženými sedacími soupravami a čtyřmi kulečníky. Vše je uzpůsobeno pro perfektní vychutnání kulečníkové hry.
Další možnost odreagování v sobě skrývá ping pong. Čekají zde na Vás 2 stoly v samostatné odvětrávané místnosti. V bowling baru v Praze 10 Vršovicích si můžete zahrát i šipky, stolní fotbálek či se pobavit na sportovních simulátorech.

Firemní rauty a vánoční večírky


V rozsáhlých prostorách Bowling baru lze pořádat různé soukromé či firemní rauty, vánoční večírky, společenské akce, oslavy, školení i prezentace pro 10 až 150 osob. S akcemi tohoto druhu máme dlouholeté zkušenosti a nabízíme nejen zázemí, ale i vhodné občerstvení či doprovodný program.

Další služby Bowling baru


Dále nabízíme využití naší videoprojekční techniky s plátnem (i s možností připojení na PC), zajištění barmanské show, živé kapely a různé speciální výzdoby (balónky, květiny atd…). Ideální nabídka přesně pro firemní rauty, vánoční večírky a jiné párty.

Bowling bar Praha 10 Adresa : http://www.bowlingbar.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: bowling bar, bowling praha, kulečník, pingpong
Uloženo: 27.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde