Vánoční koledy a přání

Kdy u vás v domě mohou začít hrát vánoční koledy? Je to v podstatě jedno. Takovou radou vám však může být to, že od zapálení první svíce na adventním věnci, budete moci koledy pouštět každý den, aniž by to bylo někomu divné.

Pro navození příjemné atmosféry po celý den vám mohou vánoční písně hrát z rádia nebo z nějaké té vánoční kazety či CD. Máte-li děti, které hrají na nějaký hudební nástroj, nechte je, aby na vánoce zahráli popřípadě i zazpívali nějaké ty vánoční koledy.

Nenechávejte je v tom však samotné, pokud i vy hrajete na nějaký hudební nástroj, hrajte s nimi. Můžete jim pomoc i tím, že budete zpívat společně. Vánoční zvyky jsou různé, proč si tedy třeba právě z hraní a zpívání koled jeden ze zvyků neudělat?

Sami si můžete vybrat, které vánoční zvyklosti budete doma dodržovat. Na štědrý den bychom však neměli zapomínat ani na přátele a blízké. Dejte jim jasně vědět, že na ně myslíte. Rozhodnete-li se poslat vánoční sms, inspiraci můžete najít na webu kouzelnevanoce.cz.

Chceme-li aby naše přání našim blízkým vydrželo dlouhá léta, je rozumnější poslat vánoční přání pomocí vánočních pohledů. Text na těchto pohlednicích však bývá dosti stejný. Pokud si však vyberete pohled bez přání, můžete napsat stejný text, jako byste psali vánoční sms.


Vánoční koledy a přání Adresa : http://www.kouzelnevanoce.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vánoce, vánoční sms, vánoční zvyky, vánoční koledy
Uloženo: 16.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde