Brutální hry online zdarma

Nabídka online her je v posledních letech velmi pestrá. Díky tomu je možné na internetu najít opravdu velké množství her různých žánrů. Každý z nich je cílem na určitou skupinu obyvatel. Jednou z takových skupin jsou hry pro kluky. Do této skupiny her patří např. závodní hry, sportovní hry, akční hry a samozřejmě i kontroverzní brutální hry, které mohou mnoha lidem přijít nevkusné a zbytečně morbidní. Můžete u nich ale zažít mnoho vzrušení a zábavy. A jaké jsou nejlepší brutální hry online zdarma .
Mass Mayhem 3
V této hře se ocitnete v kůži teroristy, jehož úkolem je zabít co nejvíce lidí. Na počátku hry si vyberete vizáž vašeho alter ega a vaše řádění může začít. V každém z mnoha kol dostanete k dispozici celou škálu zbraní s jejíž pomocí budete likvidovat vše okolo. Za každou zabitou oběť dostanete peníze, za které si pak můžete zakoupit nové vybavení.
Collabse it
Ve hře Collabse it je vaším úkolem umisťovat bomby tak, aby zabili všechny lidi na obrazovce. Aby to nebylo tak jednoduché je počet výbušnin na kolo omezený a proto si budete muset pořádné rozmyslet, kam je umístíte. Nalezení správného místa pro bombu vám dá často zabrat a proto je možné Collabse it zařadit i mezi logické hry.
Brutální hry online zdarma Adresa : http://brutalnihry.com
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Brutální hry online zdarma, Brutální hry
Uloženo: 21.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde