Díky nám už nezapomenete

Zapomínat je lidské, a jsou z toho vždy problémy, pokud zapomenete a proto jsme tu my. Díky nám už nikdy nezapomenete výročí vašeho seznámení s přítelkyní, nebo výročí svatby. Naší funkci je také možné využít k připomenutí svátku, či výročí.




Zapomenout výročí je velice nepříjemná věc. Většinou je to otázka spíše mužů podle statistik že zapomenou. Vždy je to velice podobné přijdete domu a žena na vás čeká s romantickou večeří a hořící svíčkou. Váš první pohled vás vždy prozradí, že jste zapomenuli. Následné vymlouvání a pokoušení se to napravit spíše situaci jen zhoršuje.

Nabízíme vám odstranění těchto problémů, díky naší funkci je to velice jednoduché. Stačí přejít na naší stránku Upozorňovač.  Zde vyplníte potřebné informace především zadáte datum, kdy se výročí koná a také především emailovou adresu. Přes kterou budete automaticky daný den informováni. V budoucnu plánujeme i možnost přes SMS, to znamená, že v daný den a vámi vybranou hodinu vám přijde od nás SMS s informací o výročí/narozeninách/svátku.

Jednoduše řečeno DÍKY naší funkci předejdete zbytečným hádkám a problémům. Upozorňovač přes email je zcela ZDARMA.

http://vyroci.svetwebu.cz/




Díky nám už nezapomenete Adresa : http://vyroci.svetwebu.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: svátky,narozeniny,výročí,kalendář,sms zdarma
Uloženo: 22.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde