Vzduchovky

Každý chlap si určitě pamatuje na své mládí, kdy na různých poutích a posvíceních běžel k maringotce, kde byla střelnice. Zastřílet si ze vzduchovky jen tak na válečky, nebo pro svou lásku vystřelit pár růží nebo nějakého plyšáka. Dnes už nemusíte chodit na poutě abyste si zastříleli. K dispozici jsou i další možnosti a nemusíte střílet pouze z klasické vzduchovky. Takzvaných airsoftových pistolí existuje celá řada.

Před samotným nákupem byste měli důkladně zvážit, k čemu budete vzduchovku používat. Zda pouze pro zábavu na střílení do terče nebo do plechovek, nebo k odhánění drobné zvěře (např. v sadech, na zahradách apod.) Vzduchovky můžeme rozdělit do několika kategorií. Vzduchovky pružinové, vzduchovky na CO2 a PCP vzduchovky.

Vzduchovky na CO2 se plní 12g nebo 88g bombičkou. Tento typ je určen hlavně pro sportovní střelbu. Oproti klasickým vzduchovkám mají výhodu v možnosti víceranné střelby. PCP vzduchovky pracují na principu stlačeného vzduchu. Jsou také určeny pro sportovní střelbu, a jsou velmi přesné a tiché. Pružinové vzduchovky jsou klasické vzduchovky, které nejspíše všichni drželi někdy v ruce. Fungují na principu zalomení nebo natažení vzduchovky.
Vzduchovky Adresa : http://www.highlife.cz/vzduchovky/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vzduchovky
Uloženo: 17.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde